Yellowcard navštíví v listopadu Roxy

Yellowcard navštíví v listopadu Roxy

05. 06. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Milovníci pop-punku a zejména pak americké party Yellowcard vytáhněte diáře a pište si - 7. 11. Yellowcard Ocean Avenue Acoustic - The Tour. Pětičlenná kapela z floridského Jacksonville letos slaví deset let od vydání průlomového singlu Ocean Avenue a stejnojmenného alba.
Při té příležitosti vydají Yellowcard 13. 8. jeho akustickou verzi a následně vyrazí na unikátní tour, v jehož rámci akusticky přehrají celé album Ocean Avenue a na závěr přidají - už klasicky elektricky - ty nej vypalovačky z ostatních alb. Coby speciální hosté v ROXY 7. 11. zahrají také švédští Like Torches. Vstupenky za 400 czk budou v prodeji od 5. 6.
 


"22. červenec 2003, kdy vyšlo album Ocean Avenue, navždy změnil naše životy," vyznává se kapela ve společném prohlášení. "Nevěděli jsme, co se z Ocean Avenue stane, ale je to důležitá kapitola našeho příběhu, která nemůže být nikdy zapomenuta, a když přišlo na to, že letos budeme slavit desáté výročí od vydání, bylo od začátku jasné, že chceme udělat víc než jen obyčejné tour," uvádí Yellowcard o vydání Ocean Avenue Acoustic, které je v plánu 13. 8. a kromě obyčejné verze vyjde také v limitované edici s exkluzivním bílým vinylem, ručně psanými texty Ryana Keye a dalšími specialitami.

Těsně po vydání pak kapela vyrazí na v úvodu zmiňované tour Ocean Avenue Acoustic, v jehož rámci zahraje v USA, Austrálii i Evropě včetně ČR, kde se Yellowcard zatím ukázali dvakrát, konkrétně loni na Trutnovském festivalu a v roce 2011 v našlapaném Lucerna Music Baru.

Jedna z nejpopulárnějších pop-punkových skupin současnosti, kterou tvoří Ryan Key (vokály, kytara), Sean Mackin (housle), Longineu "LP" Parsons (bicí), Ryan Mendez (kytara) a Josh Portman (basa), dosud vydala osm řadových alb, jichž se prodalo více než dva a půl miliónu kopií a s osmi singly včetně mega hitu Ocean Avenue se dostala do ame rické Top 40. Zatím poslední řadovkou Yellowcard je loňská deska Southern Air, která vyšla na labelu Hopeless Records a debutovala v americkém Billboard Top 100 na skvělém desátém místě a stala se tak druhým albem Yellowcard v Top 10 a pátým v Top 20.

"Letošek bude pro nás a naše fanoušky skvělým rokem! Ocean Avenue je odkaz, na který jsme všichni opravdu pyšní, takže jak do akustického alba, tak do následného turné vkládáme opravdu hodně práce a úsilí. Děkujeme za vaši neustávající lásku a podporu a těšíme se na vás 7. 11. v ROXY!" uzavírá kapela, která zároveň vybízí své fanoušky, aby s ní sdíleli své oblíbené zážitky spjaté s Yellowcard na adrese

FB Event: https://www.facebook.com/events/445468508882091

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: YELLOWCARD

Čtvrtek 7. 11. 2013
Vstup: 400 Kč v předprodeji
Vystupují:
Yellowcard (USA), Like Torches (SWE)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika