The Sound Of The Netherlands ve Žlutých lázních

The Sound Of The Netherlands ve Žlutých lázních

07. 06. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Když se počasí vydaří, bude se jednat o jedinečnou letní party s atmosféru na břehu Vltavy. Na dvou stageích se představí více jak 17 DJs. Z toho hlavními headlinery budou Marc Simz a DiVasco.
MARC SIMZ – Marc je jedním z nejprodávanějších umělců na Beatportu za labely jako In Trance We Trust, Eternity Recordings (Monster Tunes), White Sohoa Audio Re-Surge Records. Dosáhl druhého místa pro labely jako jsou High Contrast a ASK4 Records.

Marc Simz se narodil v roce 1976 v Nijmegenu (Holandsko). Jeho první kontakt se světem vinylu byl v útlém věku 18 let. V jeho raných letech se soustředil spíše na hardcore, dnes známý jako oldschool. Zatímco se věnoval DJingu, jeho láska k hudbě stále rostla. Postupem času se začal věnovat vlastní produkci. Po jeho účasti na Emporium Festivalu, Reloaded Festivalu a letním festivalu v Nijmengenu se stal novou vycházející hvězdou. Každý měsíc vystupuje v jednom z největších klubů na světě - Matrixx.


Marcova produkce je podporována umělci jako Tiësto, Armin van Buuren, Markus Schulz, Marco V, Mark Sherry, Mr. Sam a mnoha dalšími. Má širokou kolekci tracků na výběr jako je progressive, trance, hardtrance a techno. Vytvářel remixy pro W & W, Ernesto a Bastian, M.I.K.E, Tempo Giusto, Organ Donors a Andy Duguid. Jen abychom jmenovali alespoň některé z nich ...

Jeho výkony jsou vždy zajímavé, protože on sám vybírá z několika hudebních stylů. Když se Marca zeptáte,co si myslí o trancu, odpoví Vám:,, Trance je správná hudba, která dává lidi dohromady. Hudba, která Vás nechá zapomenout na své trápení! Se správnými vokály a mnoha beaty vždycky přináší publikum do správné nálady.

Marc má také svoje radioshow, první je vysílána jednou měsíčně na Afterhours.FM a druhá týdně na Party107 Trance Internet Radio.

Buďte na pozoru, protože jeho budoucnost vypadá velmi úspěšně a právě pracuje na mnoha nových projektech.

DiVasco - Co se chystáte právě číst je jen začátek velmi dlouhého příběhu. Příběh, který se stále prohlubuje. Je to příběh o chlapci, který si říká DiVasco.
DiVasco se narodil 7. října v roce 1990. Vyrostl v nizozemské jižní venkovské oblasti, kde se rozvinula jeho vášeň. Věděl všechno o cd přehrávačích dříve, než se naučil jezdit na kole. 

Chce, aby hudba odrážela jeho osobnost - je to všechno o sdílení. Proto se začal věnovat vytváření hudby. Jeho láska k elektronické hudbě položila základ pro jeho první produkci. V září 2010 byl DiVasco vybrán stát se studentem na HBA v Utrechtu. Tato unikátní škola pro umělce dává DiVascovi potřebné vzdělání pro rozvíjení se jako umělce.

Bylo to prokázáno v jeho první profesionální produkci a rozmanitých vystoupeních, abychom jmenovali jen namátkou: A State of Trance 500 a Club Space Ibiza. DiVasco pracuje na svých dalších velkých krocích. 
Jeho track "Heat" byl vydán na Music Armada v roce 2011 a dosáhl na několik kompilačních alb.

Rok 2012 byl pro DiVasca dobrý. Tvrdě pracuje na své kariéře. Vystoupil na prvním vydání The Sound Of The Netherlands v pražském Yes Clubu. Hraje ve svém rodném městě Den Bosch na velkém festivalu Citymoves. DiVasco se pomalu stává známější tváří ve scéně EDM. 

David Justian - DJ, promotér a producent v jedné osobě. Pořadatel mnoha tranceových eventů, za zmínku stojí The Sound Of The Netherlands s DJs Renvo & DiVasco, nebo The Sound Of Germany s Wellenrausch, kteří působí na labelu Coldharbour. V dnešní době se zaměřuje především na vlastní produkci a na svoji radioshow - The Selection of David Justian, která je vysílána každý čtvrtek na iRadiu Sensation Factory od 19. hodiny.

MATAMAR - Duo Matamar si za dobu své působnosti vytvořilo pevnou pozici na české klubové scéně. Vystoupili snad ve všech předních klubech v ČR (Roxy, Mecca, Abaton,Fabric, Fléda atd.), ale i na Slovensku. Jsou známí svým zápalem a rozhodně nepatří mezi djs, kteří za mixem usínají. K jejich největším úspěchům patří vystoupení na jubilejním 30.díle halové akce Apokalypsa a také 3.místo v anketě Dance Awards jako objev roku. Jejich radioshow se vysílá na více než 70ti stanicích po celém světě a momentálně také moderují vlastní pořad „Poprask“ na rádiu Zlatka.

SANDEAGLE - původem ze severočeského města Liberec, začal s hudební kariérou již ve 14 letech jako pouhý rezidentní DJ jednoho libereckého klubu. S postupnými zkušenostmi se začal i více věnovat produkci a s větší úspěšností internetových rádií rozjel svojí stěžejní radioshow Trance Memories na radiu trance.fm, která tento rok oslaví již 5 let. K dnešnímu dni má již několik desítek vydaných tracků a remixů pod labely jako Discover, Silent Shore, Trance All Stars, Defcon, Digitized a jinými. V současné době vlastní i dvě radioshow (druhou na Radiu Zlatka).

Joe Cormack - Joe Cormack začínal s hraním na menších diskotékách a privátních akcích už koncem 90. let minulého století jako součást dua Omegga DJs. Po jeho rozpadu na přelomu milénia mu učaroval trance, zejména pak rychlejší BPM od energického upliftu až po techtrance. Svou kariéru ale restartoval až v roce 2011 a hned první vystoupení mu vyneslo obdiv fanoušků a rezidentůru na několika tuzemských akcích. Zahrál si na větších eventech doma i v zahraničí mj. po boku Alexe M.O.R.P.H.a, Seana Tyase, Arneje či Simona Pattersona. Joe se v rádiu prezentuje svou týdenní show Trance Stage, pro rádio Sensation Factory připravuje nedělní The Sound Of Freezer a tuzemské vydavatelství Trance All-Stars Records si jej nedávno vybralo jako hostitele prestižní radioshow Escape From Silence. Joe letos vydal dva singly ve spolupráci s polským producentem Sunset Heat, track Fall Of Liberty se dočkal podpory např. od Johna Askewa.

BOXI - dj a začínající producent je českému publiku znám především díky WARM-UP TOUR či PRE-PÁRTY legendární TRANCEFUSION, které proběhly v pražských klubech Sasazu, Mecca a Touster a nebo projektem IN Trance, díky kterému se za djský pult postavil se světovými matadory jako je Artento Divini (NL), Jorn van Deynhoven (NL), Daniel Kandi (DK), Darren Porter (UK) Ferry Tayle (Fr) James Dymond (UK), Temple One (UK), Arctic Moon (PL), A.R.D.I. (PL) a mnoho mnoho dalších. Boxiho styl se dá specifikovat mezi uplifting a hard trance.

BECK - za více než deset let hraní vypiloval svůj jedinečný styl k dechberoucí preciznosti, se kterou naplňuje srdce posluchačů radostí z vygradovaných trance mixů, upliftů, vokálů i úderného techna. Jde tak ve šlépějích svých vzorů hrajících pod hlavičkou VANDIT Records. V současnosti se kromě hraní věnuje i produkci své vlastní tvorby. Začátkem roku mu společně s Pavlem X. Rakušanem vyšla první nekompromisní pecka The Night Landing u labelu Club G Records. Energii, kterou mu jeho vlastní tvorba a hraní samotné dává, pak vrchovatou měrou předává dál a kontakt, který dokáže při své show navázat s publikem se už stal legendárním.

Martin O'Tray - Martin Temlík aka Martin O'Tray pochází z Frýdku-Místku. Aktivnímu DJingu se začal věnovat v roce 2006, kdy si vyzkoušel hudební žánry jako house a i dokonce breakbeat. K trance music se Martin dostal jako slepý k houslím, když ho s trancem seznámil až jeho nejlepší kamarád, který mu jednou v autě pustil show Armina Van Buurena A State Of Trance. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat a v roce 2010 vzniká projekt Pleasure Of Trance, který má primárně rozšířit trance music do více klubů po Moravě. Každý měsíc tudíž vychází nová epizoda, která je vždy exkluzivně zahraná live v jednom z moravských klubů.

Niclas - Niclas je mladý DJ z Příbrami. DJingu se věnuje od 15 let. Kromě DJingu se Niclas už 2 roky věnuje vlastní produkci - mashupy, remixy a také vlastní tracky. První release měl v prosinci 2012, kdy mu na americkém labelu Deepsink Digital vyšel single s názvem Try Out. V dubnu 2013 jste jej mohli zaznamenat na YES/NO stagi párty Trancefusion, jež proběhla v pražském Průmyslovém paláci.

Carrione aka DIESEL PHUNK - Carrione aka Diesel Phunk je dj, producent, provozovatel iRadia Sensation Factory a jeden z tvůrců programu Embassy clubu. Na poli české taneční scény se pohybuje od roku 1999 a skladba jeho djských setů využívá trance, progressive, techno a house dle hudebního zaměření klubových nocí na něž je zván nebo dle přání návštěvníků těchto nocí. Ovšem nejraději má vystoupení plná kombinací dle nálady publika. Jeho hraní se dá shrnout jednou větou: "Když mě hraní baví, tak skáču a blbnu, a to do takové míry, až se už jednou se mnou propadlo podium."

Maicuss - Michal Sáraz alias Maicuss je trance DJ a producent pocházející z Prahy. Zahrál si na mnoha zajímavých eventech, za zmínku stojí třeba Ear-Gasmic v pražské Mecce nebo Alt+Trance v Plzeňském PH+. Postupně se začíná prosazovat i jako producent, jeho tracky a mashupy se dočkaly supportu od předních českých DJs a v nejbližší době ho čeká i release prvních dvou tracků, a to u Vortek Records a Vectiva Evolutions. 

ProggyBoy - mladý a usměvavý DJ ze západních Čech, který se již mnohokrát za svou kariéru ukázal před různým publikem v nejrůznějších koutech ČR. Měl tu možnost si zahrát po boku světoznámých holandských DJs - Estiva a Wezz Devall a momentálně se objevil i v lineupu po boku Marka Sherryho v plzeňském clubu PH+, ve kterém má také skvěle nakročeno na rezidentůru. Dále se představil na mnoha dalších akcích po boku některých vynikajících DJ's jako například Thomas Coastline, SHato & Paul Rockseek, Michael C, Richard Reynolds a mnoho dalších. Jeho hlavní vášní v setech je energetický progressive trance, tech-trance, ale občas najde zalíbení i v kapce upliftu.

DAUN - veselý, permanentně usměvavý a pozitivně naladěný DJ se zápalem pro technicky čistý progressive - house ,house, tech - house. Hrál po boku většiny našich předních DJs jako Michael Burian, Chris Sadler, Pavel Krejdl, Loutka,se kterým hrál na festivalu Mácháč 2011. Měli jsem možnost ho vidět v klubech jako je Roxy, Matrix, Bukanýr, Studio 54, Insomnia nebo v jeho dřívějším klubu Mystery. Nyní se pyšní rezidentůrou v brandýském klubu Trinity. Pořádá akce v domovském Kostelci a jeho okolí s DJskými kolegy, jako pořadatel proniká i do velkých pražských klubů.

ANTONIO - producent a Dj Antonio pochází z Prahy, hudba ho zajímá od malička. Převážně se věnuje stylům Trance & Progressive a jeho snem je hrát v klubech a svými výběry se postarat o co nejlepší prožitek z hudby pro lidi.

ONEWAY aka Wolfish - původem z Ostravy Hrabůvky začínal v Clubu Dagmara už za totáče. Navštívil snad všechny diskotéky a kluby té doby. Mezi jeho oblíbený klub patřil TNT. Zde poprvé měl možnost slyšet nekomerční hudbu, která ho od první chvíle nadchla svým neobvyklým soundem. A začal hrát house. Na přelomu století se přestěhoval do Chicaga, kde hrál na českých akcích a v českém rádiu coby moderátor a DJ také v Yorkville. V současné době mezi jeho oblíbené styly patří: Tech-House, Progressive, Electro, ale také občas house a techno. Počátkem roku 2011 začíná vlastní produkci a vydává první dva tracky Electric Body a F**K ME. Věří, že jen tímto způsobem se v dnešní době může Dj zviditelnit ve světovém měřítku.

TOKÁTKO - mladý nadějný DJ a promotér, který se v současné době soustředí především na hudební produkci pražského klubu Radost FX, se na klubové scéně pohybuje již od roku 2005. V letech 2011-2013 působil jako produkční pražského klubu Touster club and lounge. Za svou kariéru vystoupil již ve většině pražských klubů a postupem času si vyzkoušel spoustu hudebních stylů. Nejvíce ho oslovil německý sound deep house & tech-house music. Za svůj dosavadní největší úspěch považuje své vystoupení na O2 Open Air festivalu v roce 2011. Vystoupil na letních festivalech Cinda Open Air, Czech House Paradise, O2 Open Air, Mácháč a na halové párty Apokalypsa.

Dodal: David Justian
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE SOUND OF THE NETHERLANDS 2 – ON THE BEACH

Sobota 6. 7. 2013
Vstup: Zdarma (zaplatíte pouze vstup do areálu)
Vystupují:
Marc Simz (NL), DiVasco(NL), David Justian, MATAMAR, Sandeagle, Joe Cormack, Boxi, Beck, Martin O'Tray, Niclas, CARRIONE aka DIESEL PHUNK, Maicuss, ProggyBoy, Daun, Antonio, Oneway aka Wolfish, Tokátko
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika