Milow přijede před Vánoci do Prahy

Milow přijede před Vánoci do Prahy

11. 06. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Přesně rok po vystoupení belgické krásky Selah Sue se do Prahy podívá i její kolega a krajan Milow. Koncert tohoto skvělého zpěváka a písničkáře se koná 10. prosince v pražském Divadle U Hasičů.
Jonathan Vandenbroeck, lépe známý pod svým uměleckým jménem Milow, je jedním z nejúspěšnějších evropských zpěváků a písničkářů. Milow je nadaný muzikant, dříč a pro svůj úspěch nepotřebuje producenty ani velká vydavatelství. Svoje debutové album „The Bigger Picture“ vydal v roce 2006 pod svým vlastním labelem Homerun Records.
 

Mezinárodní úspěch přišel poté, co Milow vydal svůj akustický cover písně „Ayo Technology“ (50 Cent, Justin Timberlake, Timbaland) v roce 2008. Single se dočkal obrovského zájmu médií a vydržel v hudebních žebříčcích více než 340 týdnů ve 14 různých státech. Na tento úspěch zareagoval Milow dalšími, již vlastními, hity, jako je „You Don‘t Know” a “Little in the Middle”. Dodnes prodal již vice než 650 tisíc desek a přes 1 milion singlů.

Milow kombinuje klasické písničkářství s chytlavými popovými elementy, čímž se jeho skladbám  snadno daří strhnout dav. Milow má ryzí nezkažené ideály o dobré hudbě. Jeho největšími vzory jsou zpěváci Ryan Adams, Bruce Springsteen a Jack Johnson. Každá jeho skladba ale odráží i jeho vlastní já. „Pokaždé, když přijdu na pódium, vnímám to jako příležitost ukázat něco ze sebe. Některé moje písničky jsou o vážných tématech, přesto se ale rád bavím a myslím si, že živá vystoupení jsou místem, kde se to projeví,“ říká Milow. V roce 2010 vyhrál cenu publika v prestižních European Border Breakers Awards.

Jedinečnou příležitost vidět tohoto fantastického umělce naživo v Praze budete mít i vy! Koncert Milow se koná 10. prosince v Divadle U Hasičů. Vstupenky k dostání v síti Ticketpro od 12. června.

Oficiální FB event: http://on.fb.me/14rvW2K

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: MILOW

Úterý 10. 12. 2013
Vstup: předprodej 445 Kč
Vystupují:
Milow (BE), IAN (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika