První informace k desáté Transmission

První informace k desáté Transmission

11. 06. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jubilejní výročí párty Transmission se bude konat v sobotu 30. listopadu 2013. Místem konání bude jako vždy pražská O2 Arena. Transmission slibuje svým fanouškům vůbec největší a nejlepší Transmission, na kterou dorazí více než 10 000 příznivců trance music.
Transmission začala jako indoor trancový event v roce 2006, se třemi edicemi během stejného roku. Třetí se konala v listopadu a od té doby pokračuje ve stejném měsíci vždy v O2 areně, již od roku 2007.

V průběhu let měla Transmission party rozličná témata, jako třeba The New World, Ancient Mysteries, Digital Madness a nebo téma minulé edice - Spiritual Gateway. Za uvedením těchto témat do života, spolu s velkými videoprojekcemi, stojí rezidentní VJs, Vision Impossible. Tento oceněný tým se skládá ze 3 holandských tvůrců, kteří se starají o vizuální stránku projektu, o trailer a rovněž o show/intro spoty všech umělců.

Transmission 2013
Podívejte se na fotky z Transmission.

Téma a line-up této speciální edice k 10. výročí, odtajníme v pozdější fázi. Nicméně, můžete si být jisti, že to bude velká akce. Jako DJs se na jevišti v předchozích vydáních objevili: světový DJ č. 1 Armin van Buuren, Ferry Corsten, ATB, Above & Beyond, Rank1, Giuseppe Ottaviani, Aly & Fila, Sander van Doorn, Menno de Jong, Gareth Emery, Simon Patterson, John O 'Callaghan, Gareth Emery, Andy Moor, W & W a mnoho dalších. Jeden DJ, který vyčnívá a mohli jste ho vidět jako rezidentního DJ Transmission už od roku 2006, je sympatický a velmi oblíbený německo / americký DJ z Miami na Floridě: Markus Schulz. V průběhu let jsme ho vždy požádali o vytvoření unikátní hymny pro jednotlivé edice Transmission, které se posléze staly velmi populární. Slyšet jste mohli například jeho hymnu pro The New World, Digital Madness, nebo Spiritual Gateway. Kromě DJs tvořících line up je další vrcholem Transmission také Transmix, kompilace největších trance hitů z minulosti.
 

"Jsme pyšní na to, že se Transmission v průběhu let vyvinula v tak velkou událost." Řekl Martijn van den Berg , tiskový mluvčí společnosti United Music. "Nechceme jen pořádat party, chceme vytvořit zážitek na vysoké úrovni, který lidi naprosto pohltí," dodal.

Transmission je známá především díky obrovskému sound systému Funktion One (speciálně přivezenému z Velké Británie), díky kterému si návštěvníci užijí ten nejlepší možný zvuk, skvělé atmosféře a také díky neuvěřitelné produkci s obřím podiem, které se rozkládá na ploše více než 1000 m2. Naši příznivci mohou vždy očekávat také stovky metrů čtverečních LED obrazovek, desítky vysoce kvalitních laserů, CO2 a ohňostroje, konfety, pyro efekty a vysoce kvalitní osvětlení, spoustu světel! Díky propracované produkci se UNITED MUSIC často podařilo překonat očekávání jejich fanoušků, a udělat i z nemožného možné. Nicméně, nejdůležitější součástí Transmission jsou právě návštěvníci, kteří vytvářejí úžasnou atmosféru.

Připravte se na největší a nejlepší Transmission v historii! Těšíme se, až Vás budeme moci přivítat na listopadové Transmission a oslavíme spolu s Vámi speciální 10. edici!

VSTUPENKY:
Právě je v prodeji omezené množství vstupenek za výhodné ceny. Můžete si je zakoupit prostřednictvím prodejní sítě Sazkaticket.cz a nebo na webových stránkách United Music: www.unitedmusic.cz

GOLDEN TICKETS:
Pro ty, kdo si chtějí užít Transmission v co největším pohodlí a luxusu, jsou v prodeji také klasické Golden (tzv. klubové) vstupenky. Luxusní klubové patro O2 areny Vám poskytne několik obřích barů, šatnu zdarma, komfortní sedadla a také bohatou nabídku občerstvení s neomezenou konzumací, které je pro Vás připraveno po celou noc. Toto vše je již zahrnuto v ceně lístku. Golden vstupenky si můžete objednat prostřednictvím zaslání e-mailu na adresu Finkousova@bestsportarena.cz

Dodal: Jiřina Jirušková, United Music Events
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION

Sobota 30. 11. 2013
Vstup: 1350 Kč v předprodeji
Vystupují:
MARKUS SCHULZ, ØRJAN NILSEN, COSMIC GATE, ARNEJ, TOMAS HEREDIA, SNEIJDER, THOMAS COASTLINE, THRILLSEEKERS - TRANSMIX a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
Cosmic Gate @ Transmission 2013
02. 12. 2013 (130 MB)
Sneijder @ Transmission 2013
02. 12. 2013 (129 MB)
Arnej @ Transmission 2013
02. 12. 2013 (136 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika