Smash The Disco 2

Smash The Disco 2

10. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na páteční akci Smash The Disco 2 přijede do Mariánských Lázní jeden z nejzajímavějších českých producentů drum and bassu, Brooklyn alias Juanita Juarez.
Na páteční akci Smash The Disco 2 přijede do Mariánských Lázní nejslavnější český producent drum and bassu Brooklyn alias Juanita Juarez. V civilu Lukáš Turza vydává své skladby po celém světě! Jeho vystoupení doplní guru slovenské scény dj Gabanna, který je u našich sousedů živoucí legendou! Třetím hostem bude oblíbený dj Akira. Domácí Win.cent a Davsan si chystají back to back na čtyři gramofony.

BROOKLYN – JEHO NADÁNÍ SI CENÍ PO CELÉM SVĚTĚ
Reprezentant domácí scény. Jeden z nejtalentovanějších tvůrců elektronické hudby v poslední době. Taková přízviska si po několika letech usilovné hudební práce zasloužil pražský producent Lukáš Turza, známý za hranicemi země jako Juanita Juarez nebo také Brooklyn. Jeho desky už vydaly tři zahraniční nahrávací společnosti a další budou následovat. Lukáš byl také nominován na cenu Anděl v kategorii elektronické hudby. Francouzský magazín Le Monde upozornil na jednu z Lukášových skladeb, když ji vloni nominoval na prestižní cenu QWARTZ MUSIC. Reprezentoval Česko na workshopu Red Bull Music Academy v Kapském Městě. Spolupracuje s mnoha nejen českými hudebníky – remixoval například kapely Skyline, Esctasy of St. Theres , Veneer a další. Jeho hudba bude podbarovovat nezávislý norský film, na kterém se právě pracuje.
Právě Brooklyn vystoupí na druhém pokračování akce Smash The Disco 12.5.

GABANNA – TÁTA SLOVENSKÉHO DRUMANDBASSU
Jeho ranné djské zkušenosti (hraje od roku 1990) patřily hip-hopu. V roce 1993 se zúčastnil světového šampionátu v mixování DMC v Londýně. Spolupracoval také se známou kapelou Trosky – jako pódiový Dj. Jako první na Slovensku přišel s drumandbassem a spolu s Galaghem založili Drumatique Crew. Dnes vlastní obchod s deskami (www.vinylstore.sk) a významně se podílí na fungování scény na Slovensku. Známý přesným mixováním a kvalitními sety hraje po celém Slovensku, ale i V Rakousku, Maďarsku, ve Francii, či v Čechách. Jako Dj působí již dlouhé roky a byl rezidentem večírku Dramatiq v U.Clubu pod bratislavskou hradební skálou. Velmi oblíbené Dramatique parties vystřídaly rezidentůry akcí pod názvem Bambatabass.
Na skonku roku 2005 zahrál v mecce světového drumandbassu – v Londýně. Začátkem roku 2006 se začlenil do řad dnb.sk bookingu, s kterým se opět vrací do klubu pod hradní skálu...

WIN.CENT A DAVSAN – DESKY BUDOU LÍTAT!
Davsan a Win.cent předvedou svou dynamickou show na čtyřech gramofonech. Rozjedou mixy v pořádně pekelném tempu. „Budeme hrát vlastně oba naráz, na dva mixáky a čtyři gramofony,“ říká Davsan. „Je to úplně jiný zážitek z hraní, musíte mnohem více komunikovat a soustředit se na čistotu mixů a na to, co dělá druhý DJ. Takovýhle back to back je podobný hraní v kapelce a lidi to dokáží náležitě ocenit,“ dodává Win.cent.

AKIRA – DJ, KTERÝ PROHLAŠUJE „SHOW ME YOUR SKILLS OR GO FUCK YOURSELF“
Na akci, která začne ve 21 hodin, přijal pozvání také karlovarský dj Akira, který své umění předvedl v Česku, Slovensku, ale třeba také v Rakousku a dalších zemích. Jeho set je vždy show, která si dokáže získat každého v klubu. Nejen proto je mnohými považován za v současnosti nejlépe hrajícího drum and bassového DJe v Česku.

x
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika