David Knapp v Mecce

David Knapp v Mecce

10. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tuto sobotu oslaví LookBetterNaked své 10. pokračování a hlavním hostem večera bude DJ David Knapp z Miami.
Již tuto sobotu oslaví LookBetterNaked své 10. pokračování. A to ve velkém stylu! Hlavním hostem večera bude totiž DJ David Knapp z Miami, jehož doprovodí hvězda snad ještě zářivější – Valerie M. z Groove Armady!!! Ty čeká od základu přestavěná Mecca, obří dekorace a zejména unikátní zvukový a světelný systém, se kterým jste se v Mecce ještě určitě nesetkali!!!

A kdo že tedy vyzkouší náš vyhlášený LBN sound system? David Knapp patří spolu právě s Chrisem Coxem, Felixem Da Housecatem nebo legendárním Manny Lehmanem mezi nejlepší americké producenty a DJe. O tom svědčí mimo jiné i několik ocenění „The People’s DJ“, které získal na prestižní Winter Music Conference v Miamy nebo třeba jeho přezdívka „The Human Metronome“, kterou mu přidělil právě Manny Lehman a od té doby jí používají všechna americká média.

Naší druhou hvězdou je pak zpěvačka nejslavnějších hitů Groove Armady – Valerie M., která přijede do Prahy vůbec poprvé. Zatím nejblíže se dostala právě s Groove Armadou a to do Bratislavy, sólově zažije spolu s vámi svou východoevropskou premiéru.

Samozřejmostí na LookBetterNaked jsou vedle vlastního LBN Zvukového systému a světelného parku i honosné dekorace, které tentokrát skutečně změní klub k nepoznání.

meca
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika