Dnešní Freestyle Mondays v Chapeau Rouge

Dnešní Freestyle Mondays v Chapeau Rouge

24. 06. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Freestyle Mondays, pravidelná jam session s doprovodem živé kapely každý měsíc zve všechny rapery, beatboxery i zpěváky na stage klubu Chapeau Rouge. Jinak tomu nebude ani v červnu a v pondělí 24. června provedou opět Vojtaano s On Timonem návštěvníky večerem, který propojuje již třetím rokem hip hopovou komunitu s interprety a muzikanty z jiných hudebních žánrů.
V květnu Freestyle Mondays zažilo povedený křest alba Honzy Peroutky a i v červnu přivítá domácí hosty.

Prvním bude trutnovský raper Austy, který je zároveň čilým hip hopovým redaktorem, píšícím pro nejčtenější československé hip hop servery. Austy v těchto dnech pracuje na svém novém albu a na pódiu představí i některé nejnovější tracky. Jako druzí se představí Avisto&Jekyll, pražská formace, která společně tvoří již několik let, nevystupuje Chapeau Rouge prvně a tentokrát tu ukáže průřez svým repertoárem. Formace se hudebně hlásí spíše k nové škole a nutno dodat, že si dobu fungování vybudovala slušnou základnu fans. Rapu věnují maximum času i úsilí a jejich výhodou je, že Jekyll je i schopným producentem, tudíž šije podklady kapele přímo na tělo.
 

Freestyle Mondays je především o jam session dává prostor všem, kteří najdou odvahu a chuť se postavit k mikrofonu. Kapela Monday Bloody Monday zde hraje pravidelně a umí přítomné rapery pěkně rozpumpovat. Přidat se můžeš i ty! Ukážeš co je v tobě a rap s dobrými muzikanty je zkušeností k nezaplacení, což by potvrdila většina raperů i zpěváků. Freestyle Mondays se stalo odrazovým můstkem pro nejeden talent a bát se nemusí ani ty, kteří mají pocit, že nemají dost zkušeností. Kapelu již tradičně doprovází zpěvačka Flowe, která jim v případě nesnází hodí záchranné lano v podobě svého krásného vokálu. MCs se mohou rovněž zúčastnit mini freestyle battlu, odkud si vítěz donese pěkné ceny v podobě oblečení nebo konzumace na baru. Zůstat můžeš i po skončení jamu, neboť párty bude pokračovat s DJs: Shock O, Dug, Zagashi, Dragon či Paasha v Underground podlaží i Dance patře.

Pokud nejste z hlavního města nebo vám čas nedovolí, vyrazit na akci osobně, můžeš sledovat dění na stagy prostřednictvím online streamu: http://www.chapeaurouge.cz/vysilame/. Ti, kteří dosud o Freestyle Mondays neslyšeli, řekne víc sestřih z květnového křtu, kde se vedle Honzy Peroutky objevila nemálo zvučných jmen. Například Rest, DJ Fatte, Martin Svátek, Lara 303 a další. Freestyle Mondays láká své návštěvníky na nezvykle příjemnou a přátelskou atmosféru, tu musíte okusit na vlastní kůži! Všechny podrobnosti, fotky, videa či novinky najdeš na www.freestylemondays.cz.

Dodal: Lucie Zachová, Chapeau Rouge, Hip Hop Coordinator
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FREESTYLE MONDAYS

Pondělí 24. 6. 2013
Vystupují:
Austy + Avisto & Jekyll + Monday Bloody Monday band + Vojtaano & On Timon + Flowe + DJ Dug & hosté
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika