CROSS over BRZZZday

CROSS over BRZZZday

10. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ve čtvrtek 15.června. proběhne v holešovickém klubu Cross zajímavá hudební taškařice, určená především milovníkům křížení hudebních žánrů.
Na své si přijdou zejména ti, kteří mají rádi jak muziku tvrdšího ražení se zvukem hutných podladěných kytar, tak i hukot beden krmených otáčejícími se gramci. Navíc Pop-porn v čele s leaderem - oslavujícím tento den své třicátiny! - smíchají oba relativně vzdálené hudební styly přímo na jednom podiu.

cross

Na hlavním podiu to rozbalí zástupci drtičů vašich ušních bubínků. Představí se zde úderníci z jednotky Atari Terror, kteří svým mixem metalu, punku, grunge, hip-hopu a wordl music zachraňují své okolí před zákeřným Motofoko. Dále na stejném podiu zařádí i znovu oživlý Bundy Tad, který stihl během svého ukrývaní vysát kytarovou duši agentky Mata Hari a zužitkovat ji ve prospěch šíření svého core crossoveru. Vrcholem večera bude kapela Pop-Porn, kterou začalo nudit hoblovat svůj původní mix metalu a hardcore, a tak ukradla bývalého člena Skyline a tvůrce jejich hitu Aika, aby společně zjistili, jak to dohromady sluší metalu, breakbeatu a D’n’B rytmům.

Na vedlejším podiu to paralelně se živými koncerty rozproudí pánové z Kinetix sound systému, aby po skončení koncertů na hlavním podiu mohli rozparádit návštěvníky pořádnou dávkou jungle, D‘n’B a breakbeatu. Pořadatelé doporučují zajistit si na pátek volno!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika