Červnová Flow již v pátek v Roxy

Červnová Flow již v pátek v Roxy

26. 06. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Poslední červnový pátek, tedy 28. 6. se do Roxy po měsíční pauze vrací pravidelná klubová noc Flow rezidentů Romana Raie a Fattyho M. Ostřílené duo, které zde naposledy společně vystoupilo coby support Fritze Kalkbrennera, tentokrát na hlavní stage doplní Clubvibe.
V chill outu budou kouzlit dJs Zjook a Face, vizualizace celého mejdanu pak bude mít pod palcem VJ Pexi.

Vzhledem ke končícímu školnímu roku a začátku prázdninového provozu ROXY, který bude tepat v náležitě letních rytmech, se i nadcházející Flow hudebně ponese v trochu jiném duchu, než tomu bývá na jaře a během podzimu.
 

"Přes léto budeme hrát více funky nebo třeba i nu-disco. Následující tři díly Flow v červnu, červenci a srpnu tedy budou převážně o kvalitních vokálních linkách a uvolněném a veselém funky a disco soundu, prostě takový příjemný a pozitivní letní režim," prozrazuje jeden z rezidentů Flow Roman Rai, co se na nás aktuálně chystá.


Jak dvojka Roman Rai a Fatty M, tak jejich červnový host Clubvibe průběžně dokazují, že rozhodně nejsou zastánci striktního dělení žánrů a místo toho raději umně pracují s atmosférou party, které přizpůsobují svou selekci a mixy. Je tedy nadmíru jasné, že i když se počasí zřejmě zase chystá nahodit svou poněkud pošmournější tvář, v ROXY se 28. 6. můžete i přesto těšit na nefalšovaný letní mejdan, během nějž vás vystupující DJs rozhodně nenechají sedět nečinně v koutě.

FB event: https://www.facebook.com/events/160247134156636/

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FLOW

Pátek 28. 6. 2013
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
Roman Rai , Fatty M, Clubvibe (buddha bar)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika