Ministry of Sound míří do Prahy

Ministry of Sound míří do Prahy

16. 07. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Spolu se svým rezidentem dj Shake Kehoe zavítá v prázdninový pátek 19. 7. do klubu Duplex na Václavském náměstí. Přečtete si obsáhlou biografii hlavního účinkujícího a historii této proslulé akce, se kterou Shake Kehoe procestoval takřka celý svět.
Na Ministry of Sound jsou pravidelnými hosty taková jména jako, Hardwell, Sidney Samson, Alex Gaudino, Dash Berlin či Kaskade. Již teď se můžete těšit na exklusivní 2 hodinový set tohoto velikána house. Bližší informace, profily a rozhovory se budou nadále upřesňovat. Sledujte Facebook: https://www.facebook.com/events/121621498047832/.

Ministry of Sound - stačí se podívat na logo, zavřít oči a jeho atmosféra vás pohltí. Ministry of Sound - největší značka taneční hudby na světě, za kterou stojí nejsilnější příběh klubové scény vůbec. Ministry of Sound vytváří chvíle, pro které lidé žijí. Je to už přes 20 let, kdy klub Ministry of Sound přinesl house ze Států do Evropy. Co víc, byl prvním klubem na světě s prostorem věnovaným pouze zvuku. Inspirován raveovým létem lásky a newyorskými houseovými podniky, obrátil obvyklý koncept zcela naruby. Na první místo postavil zvuk, na druhé světla a až potom design. Právě zvuk hraje hlavní roli dodnes a ztělesňuje celé Ministry of Sound, které se rozrostlo bez nadsázky do celého světa.
 

Dvě dekády Ministry of Sound vytváří chvíle, pro které lidé žijí. V roce 1991 jste museli do Londýna, abyste tu euforii zažili. Dnes, ať už posloucháte, sledujete, nosíte, stahujete či prohlížíte cokoliv se znakem Ministry of Sound kdekoliv na světě, stále existuje jediné pravidlo: hudba na prvním místě! Jak skvělý je tento přístup, dokládá přes 50 milionu prodaných alb a singlů Ministry of Sound a víc než milion clubberů ročně. Jediná zkušenost vydá za tisíce slov a nejlepší názor je ten vlastní, proto neváhejte vyzkoušet Ministry of Sound TV a rádio Ministry Of Sound nebo některé z alb jako jsou MoS Clubbers Guide či MoS Annual.

Shane Kehoe - rok 2012 byl průlomovým rokem pro Shane Kehoe, zavítal do nejlepších klubů na světě a na všech sedm kontinentů od Las Vagas po Hongkong, Brazílie a Berlína ! v Ministry of Sound se projevila jeho dj schopnost míchání, namixoval "Live ADE Ministry of Sound" album.
Shane Kehoe, nyní vyjíždí z Londýna na oficiální turné Ministri of Sound. Ovládl své řemeslo v mladém věku, za svůj život má mnoho soutěžních ocenění z jeho DJingu, včetně runner-up v časopisech, vítěz "talent DJ".



Shane Kehoe pracuje a neustále jde nahoru, stál po boku nejlepších DJs na světě, jako Erick Morillo, Pete Tong, Afrojack, Mark Knight, Moby, Deep Dish, Antoine Clamaran, Tom Novy, Silicone soul, Sander Kleinenberg, Basement Jaxx, Pirupa a Popstars. Ve studiu pracuje v rámci různých partnerství, které bylo nedávno podepsáno pro Ministry of Sound skladby jako, Housexy, Soulheat a Gung Ho!

Jak zní jeho hudba si můžete přijít na vlastní uši poslechnou přímo do klubu Duplex v pátek 19.7. Ministry Of Sound v Duplexu začíná v půl jedenácté Shane Kehoe vystoupí v exklusivním 2 hodinovém setu! Jako další se představí MIGELL, PIETRI a RAFFAEL DE LA RUE. Kapacita je limitovaná, cena vstupného začíná na příznivých 220 Kč  na místě pak muži 390 Kč  dámy 250 Kč. A držitelé Duplex karet 100 Kč. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketstream. 

Dodal: Jan Žoha, Duplex
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MINISTRY OF SOUND

Pátek 19. 7. 2013
Vstup: 220 Kč v předprodeji, na místě dámy 250 Kč, pánové 390 Kč
Vystupují:
SHANE KEHOE (UK), PIETRI, RAFFAEL DE LA RUE
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika