Marco V a Judge Jules místo Oakenfolda na Trancefusion

Marco V a Judge Jules místo Oakenfolda na Trancefusion

10. 07. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Podzimní Trancefusion, která proběhne 28. září v pražském Průmyslovém paláci hlásí změny v line-upu. Paula Oakenfolda, který vystoupení nestihne kvůli práci na novém albu, nahradí Marco V a Judge Jules. Dále přibyla druhá stage, pořádaná spolu s německým tanečním rádiem Sunshine live.
PAUL OAKENFOLD NEVYSTOUPÍ NA TRANCEFUSION:
Obdrželi jsme od managementu Paula Oakenfolda toto vyjádření a jeho účast na podzimní Trancefusion je bohužel zrušena: "Pro všechny mé fanoušky v České Republice: Vzhledem k šibeničnímu termínu dokončení mého nového alba Pop Killer jsem bohužel nucen zrušit řadu mých vystoupení do budoucna. Je mi líto, ale týká se to i party Trancefusion, na které jsem měl vystoupit koncem září. Omlouvám se a doufám, že spolu s promotéry Trancefusion brzy oznámíme náhradu za tento event. Díky a keep it Fluoro".  Paul Oakenfold

MARCO V a JUDGE JULES JAKO NOVÉ POSILY V LINE UPU!
Snažili jsme se okamžitě najít adekvátní náhradu za zrušené vystoupení Paul Oakenfolda a věříme, že se nám to podařilo v podobě dvou nových jmen, která se objeví v line upu podzimní Trancefusion. Byl upraven i začátek show na 19:00 hodin a u některých DJs dle původního předpokladu budou zkráceny délky jejich setů, abychom celou dobu show rovnoměrně pokryli.

Prvním jménem, které přibude do line upu je holandský světoznámý producent MARCO V, který se v Praze představí ve speciálním “producentském trance setu”, který bude složen výhradně z jeho tvorby a vlastních remixů!
 

Druhým jménem je legendární showman JUDGE JULES, který dokáže vždy vygradovat atmosféru na tu nejlepší stupnici. Právem se léta umísťoval v první desítce světových DJs a jeho pravidelnou rádiovou show znají posluchači po celém světě, včetně ČR.

SUNSHINE LIVE STAGE (MADE IN GERMANY):
Mysleli jste si, že je line-up na podzimní Trancefusion Pure Autumn již kompletní? Chvíli popřemýšlejte... ;-) S radostí vám představujeme naši mezinárodní spolupráci s německým tanečním radiem #1 - Sunshine live, které bude opanovat na podzimní Trancefusion Pure Autumn jednu celou stage: SUNSHINE LIVE! Staniční rezident djs Charles McThorn a DJ Falk budou reprezentovat tohle dynamické radio se šestnáctiletou historií na stagi ve foyer Průmyslového paláce. Kromě těchto dvou pánů očekávejte za pultem opravdovou smršť! Jeden z průkopníků EDM v Německu, který již několikrát procestoval se svojí hudbou celý svět - TALLA 2XLC - bude zosobněním čisté trancové euforie! Talla právě vydal pár nových úžasných tracků - Rush Hour (vydané na labelu Perfecto) a Fracture se skvělými remixy od Sebastiana Brandta a Darrena Portera. Připravte se na našlapané beaty! (http://bit.ly/TallaFracture)

 Dlouholetý kamarád Tally, Dj a producent, který vešel do povědomí clubberů i díky svým excentrickým oblečkům během svých setů, jako je například potápěčský neopren (odtud i jeho pseudonym), TAUCHER (německy "potapěč"), zahraje některé skvostné skladby proslavené v minulosti. Při skladbách jako jsou "Ayla", "Atlantis" a dalších vám garantujeme "trancovou" husinu po celém těle! (http://bit.ly/Taucher-Ayla)

 Tyto dvě legendy budou doprovázeny mladým talentem a producentem několika skvělých věcí typu "Coconut, "The Optimist" a "The Pessimist", které sklidily velký support napříč scénou např. od Armina Van Buurena či Above & Beyond. Mimoto se podílel i na slavném tracku "Fallen Angel", který složil spolu s Dennisem Sheperdem - německý benjamínek COLD BLUE!  (http://bit.ly/CBFallenAngel) Momentálně ve studiu usilovně pracuje na svém debutovém albu.

Přijďte se podívat na SUNSHINE LIVE - MADE IN GERMANY stage a přesvědčte se na vlastní oči!

ELLIE LAWSON NAHRADÍ JINÁ VOKALISTKA:
Vzhledem k tomu, že Ellie Lawson je v současné době těhotná, nebude schopna vystoupit v Praze po boku 4 Strings. Ellie gratulujeme k nastávajícímu potomkovi! Po boku 4 Strings tak vystoupí jiná vokalistka.

TRANCEFUSION – ta správná transfúze do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození.

Více informací na www.trancefusion.cz nebo na http://on.fb.me/TRANCEFUSION

Vstup pouze od 18ti let.

Vstupenky v síti Ticketstream www.ticketstream.cz od 22. 2. 2013. Klasická vstupenka – první vlna 300 ks za 650 Kč včetně veškerých poplatků, dále pak 750 Kč, 850 Kč a 990 Kč na místě. GOLDEN VIP prvních 30 ks za 990 Kč, dále pak 1190 Kč, 1390 Kč, 1590 Kč a 1890 Kč. DIAMOND VIP prvních 30 ks za 1990 Kč, dále pak 2190 Kč, 2390 Kč, 2590 Kč a 2890 Kč. DIAMOND VIP vstupenka zahrnuje neomezenou konzumací na baru. Detailní informace o jednotlivých druzích vstupenek najdete na www.trancefusion.cz

Dodal: Zdeněk Masopust, Decadance, Trancefusion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANCEFUSION AUTUMN

Sobota 28. 9. 2013
Vstup: 300 ks za 650 Kč, pak 750 Kč, 850 Kč, 990 Kč na místě
Vystupují:
Marco V, Judge Jules, Guiseppe Ottaviani live, Bobina, Myon and Shane 54, Indecent Noise, 4 Strings, Jonas Stenberg, Juveta, Betsie Larkin live, Talla 2XLC, Taucher, Cold Blue, Dj Falk, Charles Mcthorn a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika