Ondray dalším předskokanem Keshy

Ondray dalším předskokanem Keshy

11. 07. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Blyštivá párty americké popové hvězdy se nezadržitelně řítí do pražského SaSaZu! Zpěvačka Ke$ha s blonďatou kšticí tam vůbec poprvé předvede 18. července českému publiku svoji show. Pořadatelé oznámili dalšího předskokakana; kromě Misty a Raega vystoupí jako special warm-up dj Ondřej Vodný, neboli ONdray.
ONdray je nový český DJ projekt za kterým stojí moderátor a DJ rádia Evropa 2, Ondra Vodný. ONdray zaujal v současné době přední příčky nejprestižnějších českých a slovenských hitparád. Aktuální hit Can't Get You (Party Don't Stop) má za pouhé tři měsíce od svého vydání na Youtube přes milion shlédnutí! Jeho nejnovějším producentským počinem je MashUp, debut s megahitem Get Lucky od Daft Punk. Ondrův MashUp rázem oslovil rádiové Dje, kteří jej hojně využívají hlavně ve večerních a nočních hudebních blocích.
 

Dalšími předskokany, kteří vystoupí živě, jsou zpěvačka MISTA, jejíž hitovka Feel the Breeze okamžitě po nasazení do T-Music chart vystřelila na první místo, a zpěvák a rapper RAEGO, jehož nejúspěšnější singl Ty a já má přes 6 milionů zhlédnutí na YouTube.

Více na: www.fource.cz

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KESHA

Čtvrtek 18. 7. 2013
Vstup: 890 Kč / 990 Kč
Vystupují:
Ke$ha (USA), Mista, Raego, ONdray
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika