Druhá old school edice Trancefusion

Druhá old school edice Trancefusion

23. 07. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
BTL Agency oznamuje další speciální edici s pořadovým číslem dva. Během jedné noci s těmi největšími old school hity představí opět několik hvězd světového kalibru. Proběhne v listopadu v SaSaZu a o den později se Trancefusion poprvé podívá do zahraničí, konkrétně na Slovensko. Od příštího roku bude navíc probíhat pravidelně každý měsíc!
Po úspěchu první edice a po stovkách kladných reakcí jsmPo úspěchu první edice a po stovkách kladných reakcí jsme se rozhodli, že budeme našim fanouškům přinášet tuto akci pravidelně vždy jedenkrát ročně s výjimkou tohoto roku, kdy vám tuto párty servírujeme podruhé! A tentokrát se poprvé v historii se Trancefusion přesune i za hranice ČR do nejmodernějšího a největšího klubu Slovenska Ministry of Fun.
 

Jsme také velice rádi, že jsme se na exkluzivní spolupráci dohodli s dvěma světovými hvězdami, které zazářily v únoru na první edici a jsou vnímáni jako jedni z nejvýraznějších představitelů tohoto žánru. S radostí vám oznamujeme jména rezidentů Old School edicí, kterými budou JOHAN GIELEN a KAI TRACID! Můžeme vám tedy slíbit, že tyto dvě hvězdy budou do budoucna reprezentovat značku Trancefusion Old School Edition a budou svým způsobem tvářemi této akce.

Další hvězdou tohoto žánru, která v listopadu zavítá do ČR a na Slovensko bude legendární německý matador a řezník SCOT PROJECT, který rozhodně nenechá nikoho na parketu v pomyslném klidu. Po jeho návratu do ČR již dlouhou dobu volají fanoušci jeho hudebního stylu.

S radostí vám oznamujeme čtvrté jméno, které vás rozpumpuje na listopadové Trancefusion - bude jím německý dj a producent s originálním soundem, který si našel v ČR mnoho příznivců DJ SHOG!

České barvy bude hájit resident Trancefusion Thomas Coastline, který zahájí večer svým speciálním setem složeným z těch největších “starých” hitů.

Věříme, že v listopadu zažije klub Sasazu a Ministry of Fun minimálně stejnou neuvěřitelnou elektrizující atmosféru, jaká panovala v únoru v Praze. V prodeji je již první vlna vstupenek za nejvýhodnější cenu 390 Kč nebo 15 Eur.

TRANCEFUSION – ta správná transfúze do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození.

Více informací na www.trancefusion.cz  nebo na http://on.fb.me/TRANCEFUSION Vstup pouze od 18ti let.

Vstupenky v síti Ticketstream www.ticketstream.cz
Klasická vstupenka – první vlna 300 ks za 390 Kč včetně veškerých poplatků, dále pak 490 Kč a 590 Kč na místě.
GOLDEN VIP prvních 30 ks za 890 Kč, dále pak 990 a 1190 Kč na místě.
DIAMOND VIP prvních 30 ks za 1790 Kč, dále pak 1890 K a 2190 Kč na místě. DIAMOND VIP vstupenka zahrnuje neomezenou konzumací na baru. Detailní informace o jednotlivých druzích vstupenek najdete na www.trancefusion.cz

Přímý link na předprodej www.ticketstream.cz/trancefusion  nebo objednávejte na čísle 734 538 699. Vstupenky na dobírku objednávejte na tickets@trancefusion.cz, poplatek 84,- Kč.

Official after party – STUDIO 54, Hybernská 38, Praha 1

Dodal: Zdeněk Masopust, Decadance, Trancefusion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANCEFUSION - SPECIAL OLD SCHOOL EDITION 2

Pátek 8. 11. 2013
Vstup: 390 - 590 Kč
Vystupují:
JOHAN GIELEN, KAI TRACID, SCOT PROJECT, DJ SHOG, THOMAS COASTLINE
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika