Druhý díl StartTech ve Fávalu

Druhý díl StartTech ve Fávalu

02. 08. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Velitelství lodi StarTech hlásí výsadek v Brně na Favále. Datum a čas přistání je stanoveno na 13. 9. 2013 ve 20:30 hod. V čele výstupu bude portugalský leader Du’Art, který v České republice zanechal znamenitý zážitek například na akci Technomasters spolu s DJem Rushem.
Jeho našlápnutý hardgrove set, Vás jistě nenechá jen tak postávat. Další člen posádky, zde již sice byl několikrát, ale vždy nabídne něco nového. Ano, jedná se o samotného pana Lucifera – Jasona Littla z Německa a jako jediný ze zástupců hardtechna si zahraje na hlavním podiu. Jelikož se nám cestou objevila trhlina v čase, bylo nutné ještě povolat legendárního brněnského DJe Orbitha, který doma nezapomene na brašnu vinylů a nadělí poctivou dávku oldschool soundu jak za starých časů. Další posilou je brněnské trio Revelation point alias dj Upgrade vs, Warphil vs. Rastyn a jejich novodobá fúze kvalitního techna. Bojíte se, že bude techna málo? Tak to, budeme muset vyslat další hardgroove duo z Kuřimi a nebude to nikdo jiný než Dazy & Wolf. V neposlední řadě nebudou na hlavní stage chybět ani residenti Startech – Phil Albedo a Skais.
 

Druhá stage bude stejně jak na předchozím díle patřit HardTechno provincii, která nás pár let bavila a dovezla nám opravdu hodně zajímavých jmen, které jste měli možnost vidět a slyšet jen na HTP. Tak se jdeme podívat, koho jsme pozvali. Jako hlavní host k nám zavítá DJ Matthew ze Slovenska, který nedávno odehrál své turné po Jižní Americe a jeho tracky můžete zaslechnout i v setech zvučných jmen. Další návštěvou nás poctí zástupci z bookingu schranz.cz, kterými jsou: přední hardtechno DJ Golpe z Prahy a vždy plný energie - DJ Peca. Z Ostravy ani tentokrát nemůže chybět Thomas Cook, který v Ostravě rozjíždí s dalšími přáteli párty Lexikon. Ranní vystoupení bude patřit dvojici Slayer a Witthecker, kteří vydali hned několik tracků, takže se můžete těšit na osobité vystoupení. To samé ovšem platí i o našem nováčkovi Trunkovi, který rovněž šáhne po své produkci. Nicméně i HTP stage bude mít připraveno nějaké to překvapení a to speciální vystoupení Jana Willerta se svéráznou vlnou (na české poměry) nezvyklého minimalu v době hraní JasonaLittla na hlavní, neboť chceme, aby každý návštěvník vždy měl možnost výběru.

Dodal: StartTech
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

STARTECH 2

Pátek 13. 9. 2013
Vstup: 200 - 250 Kč
Vystupují:
DU’ART (KNE’DEEP / URBAN BEATS / PT), JASON LITTLE (JASON MASK / DE), ORBITH (oldschool vinyl techno set), REVELATION POINT alias UPGRADE & WARPHIL & RASTYN, DAZY & WOLF, PHIL ALBEDO, SKAIS, MATTHEW (SK), GOLPE, JAN WILLERT, TRUNK, PECA, THOMAS COOK, SLAYER vs WITHECKER
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika