Chinaski oslaví 20 let v O2 Aréně

Chinaski oslaví 20 let v O2 Aréně

27. 08. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Chinaski chystají jediný velký narozeninový koncert k 20. výročí vzniku kapely na čtvrtek 6. února 2014 do O2 areny v Praze. První dárek fanouškům bude zářijové Best Of s dvěma novými hity! Vyjde 20. 9. 2013 u Universal Music.
Pilotní singl ke zmiňované zářijové Best Of skupiny Chinaski se jmenuje „Stížnost“ a pochází z pera osvědčených hitmakerů skupiny Chinaski: Františka Táborského a Michala Malátného, tentokrát za výrazné asistence Michala Kazdy.
Jedna z nejúspěšnějších českých kapel, která má na svém kontě bezpočet hitů, Slavíků i Andělů neponechala nic náhodě a vyzvala ke spolupráci zkušeného anglického producenta Grega Havera (Manic Street Preachers, Mel C, Bullet For My Valentine). Ten s nimi ve studiu Sono natočil dvě nové skladby, které následně v Británii smíchal Clint Murphy. Mastering proběhl ve slavném studiu Sterling v New Yorku. Nutno říct, že nová symbióza se opravdu osvědčila a Chinaski dostali velmi svěží vítr do zad. Kapela natočila jednu ze svých nejdynamičtějších nahrávek od časů punkového pravěku, nehledě na nápadité aranžérské uchopení.

Chinaski

„Po 10 albech a téměř 140 natočených a vydaných písničkách nám spolupráce s profesionály z kolébky rockové hudby z Anglie dodala opět chuť a nadšení z nahrávání podobné tomu, co jsme zažívali v našich úplných začátcích. Zároveň jsme chtěli k našemu 20. výročí společné existence udělat klasickou „Chinaski píseň“, tak doufejme, že to naši fanoušci ocení a bude se jim líbit tak, jako se líbí nám,“ uvádí kytarista a spoluautor většiny hitů kapely Chinaski František Táborský.
 
Více informací na www.chinaski.cz, https://www.facebook.com/chinaskipage.

Dodal: Johana Turnerová, Turner PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CHINASKI 20 LET

Čtvrtek 6. 2. 2014
Vstup: 390 - 590 Kč
Vystupují:
Chinaski
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika