Wave na International Radio Festival v Curychu

Wave na International Radio Festival v Curychu

28. 08. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rozhlasová show Factory, generátor hudebních novinek na Radiu Wave, míří do Švýcarska na Mezinárodní festival rádií. Aleš Stuchlý a Jiří Špičák představí hity budoucnosti ve speciálním vydání z Curychu v sobotu 7. září. Radio Wave navíc vyhlašuje soutěž o dvě letenky a ubytování na tři noci v luxusním hotelu v centru švýcarské metropole.
Mezinárodní festival rádií ve švýcarském Curychu je největším on-air festivalem na světě, který nemá ambici jen propojovat mezi sebou nadšence pro rádio a nové hudební trendy, ale nabízí i inspiraci v nových formátech audio pořadů a vývoj rádia jako dynamického a moderního média. Festival nabízí jak přehlídku stanic samotných, tak i výběr z těch nejlepších rozhlasových show z celého světa a vybraným zástupcům poskytne čas ve vysílání na sestavení vlastní show včetně playlistu. Pořadatelé letošního festivalu zakomponovali do pestrého programu jak přední komerční stanice, tak i výběr toho nejlepšího pro mladé z veřejnoprávní produkce.

Kromě britských stanic BBC Radio 1 a BBC 6 Music organizátoři oslovili Radio Wave, které získalo jedinečnou příležitost prezentovat své vysílání ve dvouhodinové živé show, vysílané pro publikum z celého světa. V minulosti se v programu z evropských veřejnoprávních stanic pro mladé prezentovaly velice úspěšné a světoznámé stanice Le Mouv / Radio France a FM4/ORF, Český rozhlas Radio Wave je spolu s BBC hlavním zástupcem veřejnoprávního vysílání pro mladé v letošním programu.

Radio Wave se v programu International Radio Festivalu představí v sobotu 7. září od 12:00 do 14:00. Factory živě z International Radio Festivalu si můžete poslechnout na webu Radia Wave ZDE.

Pořad Factory je nadžánrovým generátorem hudebních novinek, které se plynule přesouvají do playlistu Radia Wave. Pravidelně každé úterý od 18.00 do 20.00 přináší nejčerstvější hudbu v českém éteru s komentářem, který ji zasazuje do patřičného kontextu. Factory dělá z alternativních hudebníků hvězdy pop music a dává prostor hudbě, kterou drtivá většina českých médií ignoruje. Hity budoucnosti a to nejlepší z nezávislé hudební scény ve speciální Factory ze švýcarského Curychu představí hudební dramaturg Radia Wave Aleš Stuchlý spolu s Jiřím Špičákem.

Factory - Wave

Vyhrajte letenky a ubytování na tři noci v Curychu!
Při této příležitosti, hlavní partner International Radio Festivalu, letecká společnost SWISS, a Radio Wave vyhlašují soutěž o dvě letenky do Curychu vč. ubytování na tři noci v luxusním hotelu Ambassador s uplatněním do konce roku 2013.

Poslouchejte Radio Wave v týdnu od 2. do 6. 9. Každý den v časech 10.20 a 13.40 bude vyhlášena jedna soutěžní otázka. Vítězem denního kola soutěže se stává první volající na číslo 221 552 333, který správně zodpoví danou otázku. Každý vítěz denního kola získává balíček Radia Wave (taška, série plakátů Děláme vlny, kompilace Radio Wave Live Session) a postupuje do slosování o hlavní výhru. V pátek 6. 9. v 15.00 bude ve vysílání Radia Wave vylosován výherce hlavní ceny: dvě letenky a ubytování na tři noci v Zurichu.

wave.cz
internationalradiofestival.com

Dodal: Jan Hladonik , ČRo Radio Wave
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika