První informace o Natty.Landu

První informace o Natty.Landu

16. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Neuběhl ještě ani měsíc od chvíle, kdy v olomoucké Envelopě utichly poslední zběsilé beaty rakouského SuperMaria, a už ti samí pořadatelé připravují další lahůdku s Robertem Natusem.
Promo: Zdravíme všechny tancechtivé a pařbychtivé partypeople, kteří mají rádi pořádnou jízdu od pozdního večera až do rána. Po uspesnem JUPI.LANDu, právě pro Vás je připraveno volné pokračování party LAND s názvem NATTY.LAND!

Neuběhl ještě ani měsíc od chvíle, kdy v olomoucké Envelopě utichly i poslední zběsilé beaty rakouského SuperMaria, a už Vám servírujeme další lahůdku, pro kterou jsme nemuseli dál než přes jedny hranice k našim západním sousedům. Jde o osobnost, která Vás svým tvrdym pojetím techna zaručeně dostane a jeho tvrde beaty se povali do všech koutů brněnské Flédy, osobnost, která se zde v ČR objevuje za celkem krátkou dobu po třetí. Po říjnovém brněnském masakru v podání brazilského páru, po kterém si stoupl za gramce a nekompromisně nenechal nikoho vydechnout. Nyní se představuje jako HEADLINER celé akce – ano vážení, připravte se na „fast and furious“ jízdu, přichází ROBERT NATUS!!!!!!!!

Chcete ještě víc? Pořád je toho málo? Zavzpomínejte tedy na již jednou zmiňovanou říjnovou Apokalypsu a vybavte si, kdo nad ránem roztočil gramce a bavil nás svou bláznivě ďábelsky pomalovanou tváří. Nikdo jiný než Sušický řezník či Plzeňský Rush, jak se mu na západě našich luhů a hájů dlouho přezdívalo, jinak DJ HOME, čerstvý člen bookingu KneDeep.cz, který svému německému kolegovi nezůstane nic dlužen!!!

Dále se můžete těšit na nově vzniklou slovensko-švédskou formaci Overdosed Pussies v podání DJs HERAKA a ATONA, schranz battle FONIQUE vs CZ SCREAM či na stále se zlepšující mladé, nadějné ale ještě víc nekompromisní a talentovane pražské schranzmaniaky, jakými jsou PLUSCHEN a GOLPE.

natty.land
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika