Indie popová dvojčata Tegan a Sara v Roxy

Indie popová dvojčata Tegan a Sara v Roxy

02. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kanadská jednovaječná dvojčata Tegan and Sara v současné době sklízí chválu za své sedmé studiové album Hearthrob. V rámci světového turné zavítají poprvé i do ČR, kdy vystoupí 3. listopadu v pražském klubu Roxy.
Sestry Tegan a Sara se dostaly do širokého povědomí indie-rockové scény v roce 2007 svým pátým albem The Con, které bylo nominováno na bezpočet cen, mezi jinými i nejlepší alternativní album Juno awards. Úspěch alba katapultoval dvojici mezi nejsledovanější talenty indie scény a současně i na pódia světových festivalů. Svoji pozici mezi indie-popovou špičkou si upevnili v roce 2013 deskou Hearthrob, které vévodí singl Closer, který má na Youtube téměř 10 milionů shlédnutí. Album samotné se dostalo do užšího výběru Polaris Awards 2013 (kanadská obdoba britské Mercury Prize).
 

V současné době mají na kontě více než milion prodaných alb a několik turné po boku hvězd jakými jsou The Killers, The Black Keys nebo Neil Young. Letošní festivalové turné Tegan and Sara zahrnovalo i vystoupení na legendárním americkém festivalu Lolapalooza.

Jejich první tuzemské vystoupení proběhne 3. listopadu v ROXY, kde tyto k nerozeznání krásné Kanaďanky vystoupí s doprovodnou kapelou. Pro nejvěrnější fanoušky bude k dispozici limitovaná edice VIP vstupenek, díky kterým bude možné se s Tegan and Sara osobně setkat.

Vstupenky:
• Normal – 500 CZK + poplatky - Ticketportal, Ticketpro
• VIP – 1950 CZK + poplatky (limitovaná edice 30ks) – pouze Ticketpro
1. Nod za zvýhodněnou cenu - http://nod.roxy.cz/

Facebook: www.facebook.com/events/194702007369889/
Web: www.teganandsara.com
Více informací na: www.roxy.cz

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TEGAN AND SARA

Neděle 3. 11. 2013
Vstup: 500 Kč v předprodeji
Vystupují:
TEGAN AND SARA (CAN)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika