FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Proudy 2013 - festival nové generace

Proudy 2013 - festival nové generace
03. 09. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Brány druhého ročníku festivalu Proudy 2013 se doslova otevřou v pátek 27. září 2013. Festival uvítá nejen studenty v novém školním roce, tentokrát na Výstavišti v pražských Holešovicích. Propojí hudební program s interaktivní multimediální a technologickou zónou pro návštěvníky (PROUDY Music & Interactive). V sobotu 21. září 2013 proběhne v Národní technické knihovně konference Proudy, která představí aktuální trendy v multimédiích a digitálním světě.
„Druhý ročník festivalu znovu přinese nejnovější trendy v oblasti multimédií a představí technologie, se kterými jsme se u nás například ještě neměli možnost setkat, nebo jsou svou povahou výjimečné. Nové technologie nás budou dříve či později obklopovat a my chceme, aby se s nimi zejména mladí lidé sžili co nejdříve. To je cíl, který se snažíme naplnit v naší agentuře a festival PROUDY se ho snaží sdílet s celou mladou generací,“ říká Miro Barták, patron festivalu a majitel multimediální agentury QUIX.

„Na konferenci PROUDY se návštěvníkům naživo představí Google Glass. V samotný festivalový den nebude samozřejmě chybět hudební produkce ani zóna PROUDY Interactive. Zároveň jsme vybrali nové místo pro konání festivalu, Výstaviště v pražských Holešovicích, které návštěvníkům poskytne více prostoru a komfortu,“ doplňuje Tomáš Jindříšek, managing partner digitální agentury Dark Side, a. s. a partner festivalu.

A na co se tedy můžete těšit?
V interaktivní zóně se představí nejrychlejší české formule, originální roboti a unikátní holografická projekce. Návštěvníci se navíc budou moc vyřádit v mocné herní zóně a „parku“ plném technologií. Chybět nebudou ani nejlepší české start-upy v oblasti multimédií a IT a mnoho dalších zajímavých a hlavně zábavných technologických novinek. Součástí PROUDY Interactive bude i HR zóna. „Tam budou mladé talenty do svých týmů hledat například Samsung nebo O2“, popisuje dění Markéta Pfleger, HR guru a patronka festivalu.

Stejně jako program multimediální a technologický nezklame určitě ani program hudební na hlavní stagi PROUDY Music 2013. Vystoupí Tata Bojs, Monkey Business, Vladimir 518, Bushwacka, LUS3, Sundrive a další.

Konference PROUDY 2013 opět představí špičkové odborníky a nahlédne s nimi do blízké budoucnosti odvětví vyvíjejícího se exponenciální rychlostí. Mezi technologie, které jsme si ještě před nedávnem ani nedokázali představit, zcela jistě patří Google Glass nebo 3D tisk. Řečníci zabrousí i do tajů využití moderních technologií v reklamě a marketingu – například mobilní telefon jako reklamní nástroj představí Martin Dolejš ze společnosti Telefonica O2. Ale účastníci konference se dozví i to, jak se médiím přizpůsobit a ve svůj prospěch využít tendence, které jim jsou vyčítány – mluvit se bude například o trendech ve vzdělávání spojujících technologie a aktivní spolupráci a komunikaci v kolektivu.

Akce se koná pod záštitou primátora hl. m. Prahy a rektorů ČZU, ČVUT, VŠE,VŠCHT. Hlavními partnery festivalu PROUDY jsou společnosti Samsung a O2, z řad médií potom Evropa 2 a MTV. Organizátorem akce je občanské sdružení Proudy Digital.

Více informací naleznete na www.proudy.org

Lístky na akci je možné zakoupit již nyní na http://www.ticketpro.cz/jnp/festivaly/vicezanrove/1139094-mezinarodni-festival-proudy.html

Dodal: Zuzana Vostalová, Proudy festival
PROUDY

PROUDY

Pátek 27. 9. 2013
199 - 250 Kč
Vystupují:
Tata Bojs, Monkey Bussines, Buschwacka (UK) (from Layo & Buschwacka!), LUS3, Sun Drive, Lucca, Chris Sadler a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |