Upstream v brněnském Perpetuum

Upstream v brněnském Perpetuum

04. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Klubová scéna začíná už 13. září v nově rekonstruovaném brněnském klubu Perpetuum. Přijďte ji otevřít s námi na jedinečné party Upstream! Stylové zaměření progressive a trance bude mít po roce opět zahraniční zastoupení a to dokonce ze dvou států.
Z Maďarska se Vám představí a poprvé v České republice vystoupí tamní progressivová špička Kay-D a ze Slovenska dorazí v ČR stále populárnější Tomas Haverlik.

Kay-D vlastním jménem Krisztian Kajdi pocházející z maďarské Ajky se začal o hudbu zajímat už v raném dětství. Během studií na konzervatoři hrál na trubku a začátkem 90. let hledal inspiraci v elektronické hudbě. Byl ovlivněn německou taneční scénou a to hlavně styly rave a trance. Od 16 let skládá první vlastní počiny. V roce 2003 přerušil producentskou dráhu, aby se věnoval studiím. V roce 2007 se ale opět vrátil a to byl i mezník v jeho kariéře. Inspiruje se styly progressive house, breaks, tech-house, tribal, deep house a electro. V roce 2008 vydává první EP u CLS Music. Záhy, v roce 2009, produkuje pod hlavičkou labelu Mistiquemusic a o rok později vydává svoje první autorské album Source Of Miracles následováno dalšími dvěma alby Ways To My Soul a Sapphire. Složil více než 50 EP a remixů, které jsou charakteristické jeho melodickým, progressivním a hutným soudem. V Perpetuu Vám tato maďarská naděje naservíruje řádnou dávku tohoto žánru!
 


Po roce zavítá do Brna i slovenská progressivová špička Tomas Haverlik. Mimo jiné i skvělý fotograf se zálibou o gastronomii, astronomii a sushi. V neposlední řadě též velký pohodář. Tomáš je znám už od dob dua Tkac & Haverlik koncem devadesátých let kdy spolu vyprodukovali hity jako Hannah, Tyra, Synthia a další. Toto je ovšem minulost a dále už se prezentuje pouze jako Tomas Haverlik. Za svou dlouholetou kariéru se vypracoval na jednoho z TOP DJs na Slovensku, je znám více a více i v zahraničí. Zahrál si např. v New Yorku, Uruguaji, Argentině, několikrát navštívil Rusko či na Ibize. Díky svému osobitému stylu, kterému je věrný už od začátku, a který prezentuje měsíc co měsíc ve své radioshow na ETN.fm se mu ne nadarmo přezdívá „The Best Progressive Sound From Slovakia!“

Rezidenti celé akce Stepan Bruck & Vyrys jsou prvními zástupci české scény. Jako dvojka se prezentují v poslední době v podstatě neustále. Asi nejvíc je pojí spolupráce na legendární E-motion, dalšími odrážkami např. populární E-motion radioshow, hraní po různých místech ČR apod. Jejich pojetí progressivu je též charakteristické hutným basovým podkladem s melodickými pasážemi a občasným vokálem. Tito pánové Vám opět ukáží zač je toho loket!

Lineup doplní brněnská DJka Sheala, která je průkopnicí trancu v Brně a jako jedna z mála nepropadla modernímu trendu a stále točí vinylové desky. A jako poslední ze zástupců progressivu se Vám představí častěji se objevující jméno a občasný promotér Stanique Hell.

Dámy a pánové, toto vše zažijete 13. 9. 2013 v Brně v klubu Perpetuum. A vězte, že to bude stát za to, protože nejsme mainstream, jsme UPSTREAM! Těšíme se na Vás!

Dodal: Štěpán Brück
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

UPSTREAM

Pátek 13. 9. 2013
Vystupují:
Kay-D (HU), Tomas Haverlik (SK), Stepan Bruck & Vyrys, Sheala, Stanique Hell
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika