Chmara Winter na BE AT v Chapeau Rouge

Chmara Winter na BE AT v Chapeau Rouge

09. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Chmara Winter je polské duo sídlící mimo hranice jakýchkoliv hudebních žánrů! Inspiraci čerpají ve vodách Detroitu, Chicaga a Berlína. Díky perfektnímu spojení zkušeností a hudebně-teoretických základů dosáhli Chmara Winter silné pozice na poli elektronické hudby.
Jejich rozmanité releasy na polských i světových labelech jako Pets records, Your Mamas Friend a Get Physical nám napoví, že se nejedna o žádné nováčky. Duo tvoří na jedné straně Bartłomiej Chmara, vynikající skladatel, aranžér, hudební producent a kytarista, který úspěšně pracuje v oblasti současné improvizované a experimentální hudby. Na straně druhé je pak Krzysztof Winter, aktivní DJ a absolvent zvukového inženýrství na vyhlášené škole SAE. Toto spojeni posunulo kariéru Chmara Winter vysoko nad úroveň průměrnosti a získalo dvojici mnoho oddaných fanoušků, a to nejen v Polsku, ale v celé Evropě. A co víc, Chmara Winter dosud podporují umělci jako Carl Craig, Marcin Czubala, Jacek Sienkiewicz, Catz’n’Dogz a 4Hero, ale seznam interpretů, se kterými vystupují, stále roste. Jejich autorské video, „F Me“ bylo oceněno na prestižním Yach Film Festivalu v kategorii počítačové animace.
 

Jsme moc rádi, že můžeme Chmara Winter konečně přivítat i v Praze v oblíbeném klubu Chapeau Rouge. Po boku našich polských hostů se můžete ještě těšit na mága Click Joe (MUAH), dále Dje Schwa (Shades of Gray, Beef) a Dj Ar3k. O video projekce a mapping show se postará Ondrej Ševčík z Motionocean.org.

Stejný večer ve spodním patře Chapeau Rouge (Underground) bude probíhat kvalitní housovo-garagová noc Funked Up s Djs EL-B (Ghost Recordings, UK), Denoir, Dryman, BLQ, DSCDRMR.

Vstup na párty stoji 100CZK. Vy ale máte možnost se zaregistrovat a získat tak guest-list vstup za pouhých 50CZK. Stačí poslat jména na contact@beefrecords.net do pátku 21. září.

Podporuje přírodní energy drink Club Mate!

Facebook událost: facebook.com/events/408161122617134/

Dodal: Jarka Beranová, Chapeau Rouge
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE AT:

Pátek 13. 9. 2013
Vystupují:
Chmara Winter (pol), Click Joe, Dj Schwa, DJ Ark
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
BE AT:, 13.9. Chapeau Rouge Praha
2 vstupy, 2x drink Club Mate, 1x CD od Dj Schwa, 1x tričko Chapeau Rouge
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika