Bližší informace k Flow s Ellen Allien

Bližší informace k Flow s Ellen Allien

09. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Do pražského klubu Roxy zavítá první říjnový pátek legenda světové taneční scény, skvělá producentka, zpěvačka, zakladatelka vydavatelství BPitch Control a především zábavná djka Ellen Allien. Soutěž o volné vstupy vám zprostředkujeme v následujících týdnech.
Ellen Fraatz měla to štěstí narodit se do rodiny berlínského hudebníka a strávit část svých „teens“ v Londýně 90-tých let, kde se v té době formovaly základy elektronické hudby. Po svém návratu do sjednoceného Berlína v roce 1992 se Ellen bez váhání zapojila do lokální taneční scény a postupně se stala rezidentní Djkou legendárních klubů Bunker a Tresor. Atmosféra sjednoceného Berlína pro ni, dle jejích slov, zůstává stále důležitou inspirací.Zapálený přístup k hudbě je charakteristický pro celou její kariéru, kdy se angažovala v různých sférách elektronické hudby. V 90-tých letech moderovala úspěšný rádiový pořad na berlínském KissFM, pracovala v obchodě s deskami, založila vydavatelství Braincandy a podílela se na na klubovém projektu BPitch, jehož úspěch jí později inspiroval k založení vydavatelství BPitch Control, na kterém postupně vydávali své desky producenti jako Modeselektor, Housemeister, Sacha Funke a do roku 2010 i dnes velmi populární Paul Kalkbrenner.
 

Ellen Allien vydala od roku 2001 „Stadtkind“ celkem 7 studiových alb včetně ceněné spolupráce s Apparatem na albu Orchestra of Bubbles (2006). Na jaře 2013 vydala prozatím své poslední mixované album LISm, kde se odchýlila od specifického techno zvuku a dala přednost poslechovým experimentům. Nicméně její živá a DJská vystoupení vždy strhnou tančící dav a vykouzlí nespočet úsměvů na tanečním parketu.

Taková je Ellen Allien – zábavná, taneční a především od srdce! A taková bude i říjnová párty Flow v 4. 10. klubu ROXY.

Facebook událost: facebook.com/events/627253013962552/

Více informací na: roxy.cz

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FLOW

Pátek 4. 10. 2013
Vstup: 180 Kč v předprodeji
Vystupují:
Ellen Allien, Roman Rai (roxy prague/flow), Fatty M (roxy prague/flow)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika