Drum Up  v olomouckém S-Cube

Drum Up v olomouckém S-Cube

11. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Září nám konečně přinese začátek nové klubové sezóny a s tím i další Drum UP party! 20. 9. se Vám jako headliner představí jeden z nejlepších českých djs, brněnský X.MORPH, dále 3-členný projekt S4P LIVE, který předvede kombinaci vinylů, živých vokálů, pad kontroleru a syntetizátoru.
X.Morph
Hlavní hvězda večera hraje již od roku 1999 a je jedním ze zakladatelů brněnského seskupení Redrum. Tento rezidentní dj brněnských nocí Stepslet a Free DNB Mondays vystupoval na většině předních dnb nocí po České republice i na Slovensku a v S-cube Vám předvede, proč patří mezi nejznámější a nejuznávanější české djs. Očekávejte technicky dokonalý, peckami nabitý set.

S4P live
Projekt S4P LIVE kombinuje djing s hudebními mašinkami, jako jsou syntetizátory a pad kontrolery, za doprovodu anglicky rapujícího MC-ho a dostává tak drum and bassové vystoupení na úplně nový level. Těšte se na mix vinylů, rychlých textů a hlavně zvuky kláves, beatů a smyček, které dodají setu další rozměr. Projekt S4P LIVE je zatím žhavou novinkou, ale jeho 3 členové – Maso, SpaBoy a Mc Trchi pravidelně vystupují na parties již několik let.

Indigoboy
Představíme vám také rodáka z Břeclavi a přesvědčeného vinyláře Indigoboy-e. Ten si podle svých slov na desky vůbec poprvé sáhl někdy počátkem jara 2007. V tom období začaly do Čech prosakovat první vlivy agresivního techno-dnb zvuku, a i on jím byl silně ovlivněn. Postupně však začínal víc a víc vnímat krásu liquidu a tracků s atmosferickými plochami. Dnes se věnuje v podstatě celé škále drumandbassu, avšak jeho selekce je zpravidla zaměřena na nekomerční a netuctové věci, které jistě ocení všichni ti, pro něž tento nádherný žánr představuje skvost hudebního umění. Zářijový díl Drumupu Indigoboy zahájí gradujícím mixem počínaje minimalistickými poslechovkami a konče plynoucím líbivým atmosphericem.

Další novinkou bude speciálně připravený B2B set 2 drumup.cz djs, Mer-G nám z Prahy přijede zahrát své nejnovější placky a v rychlém mixu se bude střídat s dj CrashManem, který dorazí se svou vybroušenou, zlomenou selekcí ze Svitav.

Na hlavní stage se také představí i jediný člen drumup.cz crew, který se věnuje převážně dubstepu, dj Pospitch. Tentokrát od něj můžete čekat d'n'b set, ve kterém zazní nejnovější singly tohoto léta i starší klasika a tvrdší beaty kombinované s drumstepem.

You2 Vás rozseká svým přesným mixováním svých oblíbených stylů jako je ragga jungle, dubwize a tekno. 

Party obohatí také jediný producent z drumup.cz stáje, nadějný hudebník, producent a dj,Symplex. Jeho vlastní produkce již vyšla na labelech jako Sun Side Recordings, Future Funk Music a Close2Death rec.

Druhá stage zaduní v rytmech housu, dubstepu a liquid funku.

Tým drumup.cz reprezentují dj Spaboy a dj Maso, kteří Vás roztančí svým speciálním house setem. Dj Pospitch představí další část své dubstepové show, tento dj má tolik dubstepových nářezů, že bude pokračovat ve svém setu z hlavní stage.

Liquid funk a různé další podoby drum and bassu představí další člen drumup týmu, stále lépe hrající dj Jemle. Naším posledním hostem je nadějný dj a promotér Tomis, od kterého uslyšíte průřez širokým spektrem drum and bassu.

Samozřejmostí jsou plné bary, posilněný zvuk a vizualizace!

Vstupné je 80 Kč

See ya there!!!

Facebook událost: www.facebook.com/events/155949284604806/

Dodal: drumup.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DRUMUP

Pátek 20. 9. 2013
Vstup: 80 Kč
Vystupují:
Xmorph, S4P, Symplex, Pospitch, Indigoboy, Crashman, You2, Crackenn, Jemle, Tomis
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika