Afrika Islam otevře klub Dolská ve Špindlu

Afrika Islam otevře klub Dolská ve Špindlu

17. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu 16. listopadu proběhne exkluzivní otevírací párty klubu Dolská ve Špindlerově Mlýně. Vystoupí Mr.X aka Afrika Islam, Orbith, Chris Sadler, Enrico, Subgate, Michael J, Topas Brothers a řada dalších. Vstupenky seženete v předprodeji od 250 Kč.
Sobotu 16. 11. by si měl správný clubber zapsat do svého party kalendáře. Do České republiky přijíždí po letech MR. X aka Afrika Islam, který bude headlinerem otevíračky klubu Dolská. Polovina projektu MR. X & MR. Y, který tvořil Afrika Islam společně s Westbamem, se zapsal do povědomí domácího publika díky energickým setům, ve kterých kombinuje hip hop, techno, house a další hudební styly, jež jsou okořeněny scratchingem, který umocňuje jejich atmosféru.
 

Kromě headlinera se na hlavním Heineken podiu představí domácí stálice Chris Sadler, který se může pyšnit nejdéle fungující rezidentní nocí v pražském klubu Roxy – Climax. Dále se můžete těšit na Orbitha, Enrica, Michaela J, djane Mejsi a Mr. Moustache.

Mimo hlavního pódia bude pro návštěvníky připravena i club stage, které bude vévodit Subgate, jehož sound bude ke slyšení na hlavní stagi eventu Citadela with Carl Cox. Společně s ním vystoupí brněnský Duncan Grey, lokální hvězdy Topas Brothers, talentovaný Sebastian Deluca, Frank Lucas, Extasy Dj’s a Steffi & Vostix.

V současnosti probíhá v klubu kompletní rekonstrukce a 16.11. si můžete okusit Dolskou v novém hávu. Dolská nebude pouze klubem, kde se budou pravidelně představovat přední domácí dj’s a kapely, ale disponuje také bistrem, caffeterií, cocktail barem a Apreski venkovním barem. Kapacita objektu je více jak 1200 osob. Klub je vybaven vynikajícím sound systemem Ohm.

Předprodej vstupenek v síti Ticketpro.

Kompletní informace naleznete na facebook.com/events/320190504793560/

Dodal: Václav Bělík
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MR. X AKA AFRIKA ISLAM

Sobota 16. 11. 2013
Vstup: 230 Kč v předprodeji, 2500 Kč VIP
Vystupují:
Afrika Islam, Orbith, Chris Sadler, Enrico, Mr. Moustache, Michael J, Mejsi, Subgate, Duncan Grey, Topas Brothers, Frank Lucas, Sebastian Deluca, Extasy Djs, Steffi & Vostix
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika