Roxy hlásí dalšího gratulanta - Andy C

Roxy hlásí dalšího gratulanta - Andy C

19. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pátý den narozeninových oslav Roxy bude patřit drum&bassu a popřát nepřijede nikdo menší než několikrát korunovaný král a majitel mocného RAM labelu - Andy C. Jako doprovod a support vystoupí další RAM těžká váha Culture Shock.
Andy Clarke aka Andy C a jeho dosavadní kariéra je protkána úspěchy a má vše, co charakterizuje přední postavu a ikonu jakéhokoliv hudebního stylu. Andy byl u začátků drum&bassu v 90. letech, kdy ještě koketoval s hardcorem a svými úspěšnými releasy pod různými alias si vydobyl renomé a nejedno ocenění. V roce 1992 založil vydavatelství RAM inspirováno Andyho astrologickým znamením Berana, na kterém v první dekádě vydávali své tracky mohykáni jako Shimon a Moving Fusion. V novém tisíciletí se stal RAM hybnou silou drum&bassu a vyjmenovat úspěšné producenty by nás stálo jedno odpoledne, mezi ostatními např. Noisia, Sub Focus, Bad Company, Chase and Status, Loadstar.
 

„Je absolutně šílené, kam se to za ty roky dostalo a že i po těch 21 letech dokážeme vybírat špičkové producenty a prezentovat to nej, co v současnosti existuje.“ vyjádřil se nedávno sám Andy. Do dnešního dne Andy C projel se svou show na 3 gramofony kluby a festivaly po celém světě. Je to hlavně jeho snaha posunovat své schopnosti stále dál a předvádět pokaždé jiný set - přitom vždy o krok před ostatními.

Neméně kvalitním gratulantem bude Andyho parťák ze stáje RAM – Culture Shock, který se uvedl svým prvním EP The Third Stage (2007). V posledních třech letech se proslavil zejména hitovkami Trologdyte a I Remember, které do svých setů od roku 2012 zařazovali snad všichni přední drum&bassoví DJs. Support doplní český bijec Pixie a Beast67. Na druhé stagi dostane prostor v ROXY dobře známý Shadowbox.

Za vše hovoří vyjádření Andyho, které nám zaslal: „Nemohu se dočkat říjnového hraní, je skvělé být součástí BE TWENTY ONE a celé ROXY rodiny. Minulý rok to bylo úžasné a věřím, že to tento rok ještě překonáme a dáme si pořádně pekelnou párty“. Těšíme se!

Vstupenky: 150 Kč + poplatky
V NoD - bez poplatku
Ticketportal: www.ticketportal.cz/event.aspx?id=92564

Event: www.facebook.com/events/406206102813474
Roxy: www.roxy.cz

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE TWENTY ONE - ANDY C

Pátek 25. 10. 2013
Vstup: 150 Kč v předprodeji + poplatky
Vystupují:
ANDY C (RAM/UK), CULTURE SHOCK (RAM/UK), PIXIE, BEAST67, Shadowbox DJs
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika