Hlasujte pro českého dje Australana v Red Bull Thre3style

Hlasujte pro českého dje Australana v Red Bull Thre3style

20. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Do prestižního globálního djského klání Red Bull Thre3style poprvé pronikl český zástupce. Dj Australan se svým našláplým setem probojoval mezi 15 šťastlivců, kteří dostali možnost bojovat o divokou kartu a hlasování veřejnosti z něj může udělat světového šampiona.
Pokud dj Australan dostane nejvíc hlasů, vyrazí se porvat o mistrovský pás přímo do kanadského Toronta, kde se koná finále Red Bull Thre3style. Pojďme udělat všechno proto, aby se první český DJ do světového finále dostal. Thomas se na Red Bull Thre3style přihlásil, aby reprezentoval Česko a domácí klubovou scénu.

Hlasujte zde: http://www.redbullthre3style.com/luckybastid

Red Bull Thre3style je přestižní DJská soutěž, která staví proti sobě nejlepší světové DJs, aby se utkali v klání technických dovedností stejně jako v umění dostat co do největšího varu taneční parket. Soutěžící mají patnáct minut, aby se předvedli v tom nejlepším světle. Set musí být poskládaný nejméně ze tří žánrů. Porota sleduje nejen výběr skladeb a zručnost za gramofony, CD přehrávačem a mixem, ale také projev DJe a originalitu. Soutěžící jsou hodnoceni ve dvou kategoriích a to v technických dovednostech a v práci s diváky.



"Sleduju soutěž už několik let na webu, přihlásil jsem se, abych reprezentoval Českou republiku. Loni jsem kontaktoval koordinátorku Red Bull Thre3style, která mě letos vyzvala, abych jim poslal svůj mix a vybrali me do užšího výběru," říká DJ Australan, vlastní jménem Thomas Musil, narozený v australském městě Brisbane a nyní žijící v severočeském Ústí nad Labem. Hlasování probíhá na webu www.redbullthre3style.com, pro Dje Australana můžete hlasovat už nyní. Každý hlas může být rozhodující, dejte o šanci DJe Australana vědět všem svým kamarádům.

dj Australan

DJ Australan hraje pět roků od svých dvaceti let. Poprvé na sebe výrazně upozornil v roce 2012, kdy se stal vicemistrem CZ/SK v soutěži DMC DJ Championships. Znají ho především posluchači internetového rádia Hiphopstage.com a také návštěvníci klubů Továrna Jilemnice, Chapeau Rouge, M1 lounge, Radost FX v Praze, UnicoMe Teplice, Nexo Teplice nebo Mareena Beach bar Chlumec.

Podpořte DJe Australana, aby porazil zástupce 24 zemí z celého světa. Hlasujte pro něj zde http://www.redbullthre3style.com/luckybastid

Dodal: Pavel Eichler
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika