Sébastien Léger a Funk D'Void dalšími gratulanty Roxy

Sébastien Léger a Funk D'Void dalšími gratulanty Roxy

20. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Sobotními gratulanty jedenadvacátých narozenin pražského klubu Roxy budou oblíbený francouzský house dj Sébastien Léger a britský techno klasik Funk D'Void. Vystoupí v sobotu 26. října a vstupenky seženete v předprodejích za 150 Kč.

Sobotní den v rámci týdenních oslav narozenin klubu ROXY – BE TWENTY ONE potěší především fanoušky house, techna a spojení všeho mezi těmito dvěma styly. Popřát ROXY přijede usměvavý francouzský DJ Sébastien Léger a britský techno klasik Funk D` Void.Sébastien Legér je v ČR jako doma a není se čemu divit. Jeho dosavadní tuzemská vystoupení, především na Sensation White, byla hodnocena skvěle a získala tomuto usměvavému Francouzovi mnoho nových fanoušků. Sébastien ve svých setech kombinuje svěží housové rytmy s prvky minimalu, elektra ale i tech-housu. Sébastién má cit pro atmosféru v klubu a je známý svou schopností během setu zcela změnit energii na tanečním parketu. Je velmi aktivním producentem a autorem nesmrtelných releasů, především „Jaguar“, „Hit Girl“ nebo „Aqualight", které ve všech různých remixech zní v klubech do současnosti.

Sébastien je vlastníkem labelu Mistakes Music, na kterém vydal i své zatím poslední album Back To Basics plné čerstvého tech-housového materálu. Při produkci spolupracuje s giganty jako Ovum rec. (Josh Wink), Intec rec. (Carl Cox) ale i Justinem Timberlakem nebo Armandem van Heldenem. Špičková produkce a především energická až taneční vystoupení za djským pultem z něj za více než 15 let kariéry udělala dlouhodobě jednoho z nejžádanějších djů na scéně.
 

Lars Sandberg aka Funk D`Void začal s hraním už v 15ti letech a během 3 let už provozoval dva hudební kluby, a co víc si může dj do začátků přát. Lars se vždy nacházel někde mezi housem a technem pod vlivem zejména Detroitské scény. Mezi nejznámější z početných releasů můžeme zařadit hitovky “Jack Me Off”, “Bad Coffee” a nesmrtelnou „Diabla“. Larsovi remixerské schopnosti využili v minulosti Underworld, New Order nebo Kevin Saunderson. Funk D`Void je jedním z pilířů elektronické scény a jsme velice zvědaví na jeho aktuální formu, kterou předvede společne se Sébastienem Legérem 26.října v ROXY.

Na hlavní stage headlinery doplní česká špička house a tech-house scény - resident party Climax Chris Sadler a resident Flow Roman Rai.

Vstupenky: 150 Kč + poplatky, V NoD - za zvýhodněnou cenu
Ticketportal: http://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=920696

Facebook událost: www.facebook.com/events/417364771702570/

Více informací na: www.roxy.cz

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE TWENTY ONE - SÉBASTIEN LÉGER

Sobota 26. 10. 2013
Vstup: 150 Kč v předprodeji
Vystupují:
Sébastien Legér (FR), Funk D`Void (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika