Lunchmeat otevírají klub Neone

Lunchmeat otevírají klub Neone

20. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pražská kulturní organizace, label a kreativní studio Lunchmeat rozšiřuje portfolio svých aktivit - a otevírá svůj vlastní pop-up klub Neone, který na měsíc prozáří audiovizuální terén metropole.
klub Neone

„NEONE“
je neo-nový pohled do budoucnosti s nezbytným vědomím minulosti. Neonové světlo bývalo charakteristickým poznávacím znamením klubů, na který koncept NEONE volně navazuje. NEONE je místo setkávání nejnovější elektronické hudby s inovativním vizuálnem; místo potkávání kreativních idejí s otevřenými hlavami; místo, které chce místo zaběhlých postupů přinést nové. Neonové místo, kde předpona Neo- stojí přede vším. A především NEONE.

Bleep Street Label

NEONE vznikne v přízemním prostoru budovy bývalých Elektrických podniků na Bubenské 1 sousedícím s magistrálou a v přímém propojení s okolím a fungovat bude od 20. září do 20. října. NEONE se představí s tou nejčerstvější hudební dramaturgií v cyklu cca 20 komponovaných večerů – vedle řady domácích jmen a spolků (nejen) elektronické hudby jsou na programu také zahraniční hvězdy jako americký tvůrce Daedelus z labelu Brainfeeder nebo britský producent Slugabed z kultovního labelu Ninja Tune se showcasem svého labelu Activia Benz; sonickou paletu svých tvůrců budou prezentovat také německé labely Saturate Records, nebo Crazy Language. Slavnostní otevření proběhne 20. září společně s showcasem labelu Bleepstreet Records.

Neone Opening

Na hudební dramaturgii NEONE se rovněž podílí řada domácích promotérů a organizátorů klubových akcí – na dalším pokračování klubové noci Mosaik se v live vystoupení představí ostrovní beatový veterán Kelpe; další večery s ojedinělým programem budou v režii podniků Polygon x STRSFR, Meanbucket, Rabbit Hole Show, Seed, NeoViolence a dalších.

Neone

Celý klub bude vyšperkován vizuálními instalacemi a vystoupeními umělců z Lunchmeat labelu a o architektonické řešení prostoru se postará studio Manua. Program NEONE bude napojen na současné městské kulturní eventy a organizace jako Designblok, Signal Festival, Zažít město jinak či místní Bio Oko. Krom hudebního programu bude prostor nabízet, experimentální happeningy, audiovizuální výstavy, divadlo, tanec, workshopy a spoustu dalšího programu.

Neone je značka neo-progresivní kulturní akce otevírající své prostory náročnému publiku. Neone pod jednou střechou propojuje mladé kulturní subjekty intenzivně hledající nonkonvenční způsob trávení volného času. Neone je dlouhodobý komponovaný festival, který je záhodno navštívit kdykoliv - kdykoliv dokud je otevřeno.

http://www.facebook.com/LunchmeatNeone
http://www.facebook.com/LunchmeatFestival
http://www.lunchmeat.cz

Dodal: abu | machine funck
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

NEONE GRANDE OPENING

Pátek 20. 9. 2013
Vystupují:
JDDJ3J (FR), Trippy-H (CL), Computadora (DE), ZET (DE)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika