Sedmé narozeniny Creative party v Chapeau

Sedmé narozeniny Creative party v Chapeau

30. 09. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pátek 8.11. bude patřit 7. výročí populární pražské klubovky Creative, za níž stojí trojice rezidentů Subgate, Nkyp a Rob Smile. Oslava to bude ve velkém stylu a hned na všech třech patrech tohoto klubu.
Headlinerem bude rumunský producent Mihai Popoviciu, který dobývá svými osobitými tracky celou řadu hitparád elektronické hudby. Kromě headlinera se můžete těšit na již zmiňované rezidenty (Subgate, Nkyp a Rob Smile), Hiffiho & MC Jakoba, Adama Clouda, Finidiho, Taadu, Petera Costu, Tokátka, Ahz, KamCZu a nebo MC Proctera.

Předprodej vstupenek za velmi příjemných 80,- Kč startuje tento týden a o jejich rezervace si můžete psát již nyní na profil eventu Creative - https://www.facebook.com/creativeczech

MIHAI POPOVICIU:
Rumunský producent Mihai Popoviciu je považován za jednoho z nejtalentovanějších producentů elektronické hudební scény východního bloku.

MIHAI POPOVICIU

Narodil se v roce 1981 v Rumunském Sibiu. Poprvé zažil elektronickou hudbu skrze ravevovou scénu 90 let. Muziku ovlivněnou techno a house začal produkovat v roce 2001 a trvalo poměrně dlouho než vydal svůj první vinylový počin, který vyšel na labelu slavného producenta a dje Hella s názvem Gigolo Records a to v roce 2005. O té doby neustále přidává nové a nové kapitoly k jeho osobnímu hudebnímu úspěchu ať už se solovými projekty a nebo s producentskými kolegy jako Markus Homm a nebo Jay Bliss. V červnu 2007 vydává svoje EP First Contact na značce Pascala Feose Level Non Zero Recordings. Koncem roku 2007 se Mihai společně s Markusem Hommem stává členem seskupení Highgrade. Od té doby toto duo vydalo již několik úspěšných releasů na tomto Berlínském labelu jako napřklad “Deaf Sniper”, “Lagoon” or “Urban Ballroom”.
 

V roce 2009 Mihaiho diskografická aktivita zintenzivňuje a začíná vydávat na velice respektovaných evropských značkách jako např. Fear Of Flying, Hudd Traxx, Bang Bang nebo Diynamic. Klubový hit Bis Co koprodukovaný společně s Markusem a Jay Blissem se dosatal do všech předních hitparád evropské taneční scény a znovu potvrdil jeho vytříbený producentský um. Společně s Jay Blissem vytvořil producentské duo nazvané Hermannstadt Collective a tracky jako “Raw Fruit”, “Thirst Day” nebo “Safety Match” ovládly kluby po celém světě.

Popoviciu je typ producenta který si libuje v neustálé inovaci své zvukové palety a tím své fanoušky neustále překvapuje. Není žádným překvapením, že Mihaieho reputace jako dje během jeho kariéry velmi rychle rostla a umožnila mu vystoupit ve všech předních evropských klubech a na festivalech.

Jeho pestré sety s ojedinělým osobním přístupem zaručují perfektně vyrovnaný mix groovy rytmů a příjemných zvuků hudebních emocí, které Vás zaručeně na tanečním parketu rozproudí.

Přijďte si vychutnat tuto jedinečnou hudební lahůdku do pražského klubu Chapeau Rouge.

Dodal: Ondřej Beránek, Dj Subgate
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CREATIVE PARTY

Pátek 8. 11. 2013
Vstup: 80 Kč v předprodeji
Vystupují:
Mihai Popoviciu (Rumunsko), Hiffi & MC Jakob, Subgate, Jag Kiranmay, Rob Smile, Nkyp, Finidi, Adam Cloud, Taada a řada dalších
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika