První informace k podzimnímu Pig Festu

První informace k podzimnímu Pig Festu

01. 10. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Podzim je tady, ale nevěště hlavu, znamená to také další díl Pig Festu! Po minulém dílu, kterým se festival vrátil do legendárního prostoru garáží pod mostem Milénia, se pořadatelé rozhodli tomuto místu zůstat věrni a věří, že tím udělají fanouškům radost.
Je tomu skutečně tak, všichni fanoušci prasečího mejdanu zbystřete. Další díl se totiž odehraje opět v industriálním prostředí garáží pod mostem Milénia, a to ve dvou dnech, 25. a 26. října. První den zazní drum and bass a druhý techno, jak je již zvykem těšit se můžete na masivní zvuk od Wenkowsound, videoprojekce, light show a vychytané dekorace. A pochopitelně na celou řádku DJs a projektů.
 

Takže, kdo to bude letos konkrétně? První den vás roztancuje slovenský B-Complex, Forbidden Society z Českých Budějovic, dvojky Pixie & Suki aka T2b, Akira & Bifidus Aktif a místní Becker a Lookshot. Druhý den pak zazní rytmy brazilské DJky Candy Cox, ping pong si rozdají Hungry Beats vs. District7 a Golpe vs. Peterson, zahrají také osvědčení Kaisersoze, Agent a severočeský T-Mass.

DJs DNB

B-Complex
Kdo by neznal pecku Beautiful Lies? Tato úžasná skladba válcovala hitparády a předznamenává celou tvorbu Maťa Lenického AKA B-Complexe. Hudební super talent, který začal s muzikou již ve 12 letech a s již jmenovanou hitovkou se mu podařilo dokonce se chytit u labelu Hospital! A v tomto klubu si dokonce zahrál a publikum spolehlivě roztancoval, jako roztancuje i vás!

B-Complex

Forbidden Society
Českobudějovický rodák Forbidden Society nejen že hraje už dlouho, ale od roku 1998 I produkuje muziku. Jako jeden z mála šťastlivců ho muzika uživí, ačkoliv to obnáší mnoho různých činností – produkcí počínaje a třeba bookingem a vedením vlastního labelu konče.

Pixie & Suki aka T2b
Pixie a Suki jsou stálicí české drumandbassové scény. Zatímco v poslední době hrají každý většinou sólo, na Pig Festu si mohou fanoušci po dlouhé době užít jejich společného vystoupení a věřte, že to bude pořádná jízda!

Akira & Bifidus Aktif
I Akira a Bifidus Aktif představují zavedené jméno pro fanoušky dnb. Výčet akcí, na kterých hráli je opravdu dlouhý a my vám můžeme nabídnout ukázku jejich společného hraní, které bude jistě stát za to!

Becker
DJ Becker je plzeňský rodák, člen Undergroundcity crew, který si zakoupil gramofony v roce 2008 a od té doby hraje po všech možných akcích. Kromě dýdžejingu se věnuje i focení na party.

Lookshot
I DJ Lookshot pochízí z plzeňského regionu a patří k Undergroundcity crew. Hraje již od roku 2003 a za svůj vzor si bere Koogiho a Im Cyber.

DJs Techno

Candy Cox
Pod jménem Candy Cox se skrývá půvabné překvapení tohoto Pig Festu – dýdžejka s brazilsko-španělským původem. Nenechejte se ale zmást její křehkostí, tahle holka to umí pořádně rozpálit!

Candy Cox

Hungry Beats vs. District7
Hungry Beats vs. District7 představují další dvojku, která vás svým synchronizovaným setem parádně roztancuje. Jedná se o velká jména i ve světě hardcoru – na naší scéně ten absolutní top!

Kaisersoze
DJ Kaisersoze je ztělesněním české techno scény. Působí na ní prakticky odedávna a za tu dobu hrál s těmi největšími hvězdami a na těch největších akcích.

AGENT
DJ Agenta vám jistě nemusíme představovat, spolupořadatel Pig Festu je jedním z nejdéle hrajících dýdžejů u nás. Od roku 2001 pak působí také jako promotér.

Golpe vs. Peterson
Máte chuť na pořádný nářez? Stýská se vám schranzu? Vydejte se na Pig Fest na další ping pongů dvou dýdžejů, tentokráte Golpeho a Petersona!

T-Mass
T-Mass pochází ze severních Čech a o elektronickou scénu se zajímá už od roku 1999. Už od roku 2003 ví, že jeho největší láskou je techno a od roku 2007 se hraní také věnuje. Veškerý volný čas tráví ve vlastním studiu.

Vstupenky na Pig Fest si můžete již nyní zakoupit ve více jak 250ti předprodejních místech společnosti Ticketportal za výhodnou cenu. Jeden den v předprodeji vás přijde na 200 korun, vstup na oba dny pak za 250 korun. Na místě zaplatíte za jednodenní vstupenku 250 korun, na oba dny pak 300 korun.

Dodal: Petr Jirásek, Pigs Production s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PIG FEST

Pátek 25. 10. 2013 až Sobota 26. 10. 2013
Vstup: 200 - 300 Kč
Vystupují:
BECKER, AKIRA vs. BIFIDUS AKTIF, B-COMPLEX (SK), PIXIE & SUKI aka T2B, FORBIDDEN SOCIETY, LOOKSHOT, T-MASS, AGENT, KAISERSOZE, CANDY COX (BRA), GOLPE vs. PETERSON, HUNGRY BEATS vs. DISTRICT7
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika