Adrian Lux na Ministry of Sound v Duplexu

Adrian Lux na Ministry of Sound v Duplexu

02. 10. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už po druhé v tomto roce zavítá největší značka taneční hudby na světě, Ministry of Sound do pražského klubu Duplex. V pátek zde vystoupí švédský dj Adrian Lux. Londýnský Ministry of Sound byl prvním podnikem na světě s prostorem věnovaným pouze zvuku.
Inspirován raveovým létem lásky a Newyorskými houseovými podniky, obrátil obvyklý koncept zcela naruby. Na první místo postavil zvuk, na druhé světla a až potom design. Právě zvuk hraje hlavní roli dodnes a ztělesňuje celé Ministry of Sound, které se rozrostlo bez nadsázky do celého světa. V roce 1991 jste museli do Londýna, abyste zažili tu euforii. Dnes, ať už posloucháte, sledujete, nosíte, stahujete či prohlížíte cokoliv se znakem Ministry of Sound kdekoliv na světě, stále existuje jediné pravidlo: hudba na prvním místě!

V pátek 4.10.201 3 značku MINISTRY OF SOUND přiveze vynikajícího DJ a Producenta Adrian Lux (SE)

ADRIAN LUX (SE)
Jeho kariéra odstartovala v pouhých 17cti letech. Zlom jeho kariéry přišel se třemi singly (“Can’t Sleep,” “Strawberry” a “Teenage Crime”), se dostal na přední příčky světových hitparád. Adrian Lux je známá tvář na mnoha významných festivalech a klubech. Svou tvorbu vydává v nahrávacích společností jako jsou ULTRA, Axtone, La vida Locash a Spinnig Records.
 

Získal velkou a loajální základnu fanoušků. K dispozici je nepřeberné množství dobré vůle pro tohoto producenta ze všech koutů scény, jakož i od svých kolegů. Jako Armin van Buuren, Gareth Emergy, LaidbackLuke, Marco V, Markus Schulz, Paul Oakenfold, Paul van Dyk, Sa nder van Doorn a Tiesto. Spolupracuje s takovými velikáný jako Deadmau5, Tiësto, Pete Tong , Basement Jaxx a Sebastian Ingrosso.

Facebook událost: facebook.com/events/293489844127313/

Dodal: Jan Žoha, Duplex
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MINISTRY OF SOUND WORLD TOUR

Pátek 4. 10. 2013
Vstup: 250 Kč ženy, 390 Kč muži
Vystupují:
ADRIAN LUX (SE), Toni Glide, Le Lycra
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika