Therapy Sessions už po sedmé v Českých Budějovicích

Therapy Sessions už po sedmé v Českých Budějovicích

02. 10. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nejtvrdší drum&bassová párty na světě slaví 10 let existence a pod hlavičkou Beatz.cz a Anger Managementu se vrací do ČR v rámci celosvětového turné. Již po sedmé na vlastní kůži pocítíte její jedinečnou strhující atmosféru v Českých Budějovicích
V nabitém lineupu se letos poprvé objeví jedno exkluzivní živé vystoupení, těšit se můžete i na českou premiéru dalšího zahraničního umělce, na jednoho průkopníka tradičního therapy soundu, a také na předního zástupce nejtvrdší odnože D&B, zvané crossbreed. Připravte se na stav beztíže!

Therapy Sessions

Nutkavá potřeba neustále objevovat nové postupy a poznatky v hudbě nás žene za hranice běžného pozemského vnímání. Hledáme ty nejzvrácenější frekvence, abychom vám každý rok poskytli co nejefektivnější sonickou terapii. Zjistili jsme blahodárný účinek kombinace beztížného stavu, rytmů na úrovni 180 bpm a extrémně hlubokých basových linek na centrální nervovou soustavu, a proto vás letos teleportujeme do vesmíru!

Seance proběhne za přítomnosti několika expertů ve svém oboru. Tradiční sound bude zastoupen jménem, které se k výzkumu připojilo již v počátcích a v průběhu deseti let přišlo s řadou významných objevů. Disponuje zvukem převážně technoidním až atmosferickým a jeho přístup respektuje klasické drum&bassové zákonitosti založené na hypnotickém beatu a pumpující basové lince.

Crossbreedový zabiják specializující se na mezihvězdnou distorzi v rámci lekce zvládání intergalaktické agrese předvede svůj arzenál těch nejplnějších a nejtřaskavějších snare drumů, díky nimž si vybudoval respekt na drum&bassové i hardcorové scéně po celém světě!

Mladá krev v týmu projeví svůj jižanský temperament a nadšení pro studium kinetických závislostí mezi kick drumy, sub basy a ostrými syntetizéry.

Hlavním bodem programu bude vystoupení hvězdné dvojice přenášející transdimenzionální signály prostřednictvím těch nejmodernějších přijímačů. Dokáží vaši mysl zkroutit do nemyslitelných tvarů, aby vaše nervová vlákna vzápětí narovnali tím nejrazantnějším rovným beatem. Zvuková koláž jejich tvorby je novou léčebnou metodou, která v ČR dosud nebyla otestována, účast na vlastní riziko!

Přímo na palubu naší vesmírné lodi vás teleportují Invert VJs, kteří jsou strůjci jejího interiéru i architekty vnitřního vesmíru! Pro začínající DJs máme výzvu – soutěž o možnost zahrát si po boku světových jmen. Účastníci mohou očekávat hudební produkci na 3 stagích – TS Main Stage + Beatz.cz DnB Stage + Fresh Beatz stage, VIP zóna a stánek s originálními Therapy Sessions tričky a buttony.

Therapy Sessions 2012 Czech

Nejlevnější vlna vesmírných letenek za 250,- Kč plus 10% poplatek je již k mání v síti Ticketstream! Lístky bez poplatku zakoupíte ve všech kamenných pobočkách Temple Store a na našich Warm Up parties v Praze (Devastator – TS Warm Up – 1.11.2013, Storm Club) a v Českých Budějovicích (Gangster Trippin Big Edition – 25.10., Café Klub Slavie). V prodeji jsou již také limitované VIP lístky za 500,- Kč (+poplatek přes Ticketstream) zahrnující přístup do VIP zóny na balkoně, welcome drink a originální dárek u vstupu, k dostání také na warmupech a ve všech kamenných obchodech Temple Store.

předprodej vstupenek

YOU NEED THERAPY!!!

Více informací na: http://www.therapysessions.cz

Dodal: Jan Vieweg, Therapy Sessions
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THERAPY SESSIONS

Pátek 15. 11. 2013
Vstup: 250 - 500 Kč
Vystupují:
GOLDBERG VARIATIONS LIVE! aka THE PANACEA (GER) vs. LIMEWAX (NL), LOWROLLER (IT), THE SECT (UK), ERRE (ESP) a mnoho dalších
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika