7x warm up na Svojšice 2006

7x warm up na Svojšice 2006

18. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pořadatelé festivalu Svojšice 2006 připravili sérii akcí ve vybraných klubech v celé České republice. Hrát na nich budou Luke Sun z Německa, dále Agent, Džejár, Lord Space a Honza Vavřín. Vstupné bude vždy zdarma.
Open air festival Svojšice se v sobotu 15.7. rozjede už po sedmé. V uplynulých letech se představilo několik významných tváří z pole světového Dingu.

Letos se můžete těšit opět na tři taneční scény – Kamikaze techno stage, Red Zone tent a letos poprvé na zvětšený Lipton jungle tent. Ze zahraničních jmen zmíníme premiérové vystoupení Angličana Glenna Wilsona Live, Steva Rachmada, Sebastiana Kramera Live, Marca Nastie, Justina Berkoviho nebo charismatického Colina Dalea.

Tolik z potvrzených jmen a pojďme si říci něco o Frisco Warm Up parties, které jsme pro Vás připravili. Jejich záměrem je přiblížit festival Svojšice těm, kteří o něm mnoho nevědí, zkusit alespoň trochu navodit jedinečnou atmosféru, která na fesťáku panuje. Proto jsme vybrali dle našeho úsudku ty nejlepší prostory a kluby, kde se budou konat mejdany v podobě svojšických předkrmů. Provázet vás jimi budou residenti festivalu djové Agent, Džejár a Lord Space. Na vybraných akcích se k nim připojí i Němec Luke Sun, který v ČR posledních šest let pravidelně hraje na velkých festivalech a parties. Luke vystoupí v Olomouci a v Brně. Na začátku každé warmupky bude pumpovat příjemný funky house v podání moderátora pořadu Refresh Honzy Vavřína. Kvalitní sound systém, příjemná světla a hlavně mejdan plný pozitivních písniček a dobré atmošky.:-) Určitě Vás potěší, že vstupné je ZDARMA a že ceny na barech budou pro tyto večery sníženy tak, abyste mohli „nezřízeně“ zakalit…-)

Jako specialitku jsme připravili nízkou cenu vstupenky na letošní ročník festivalu Svojšice 2006 za 299,-Kč, kterou si budete moci zakoupit na každé warm up party.

So 10.6. Přelouč - Maddox klub
Pá 16.6. Olomouc - AMC klub
So 17.6. Ustí nad Labem - klub Emco
Pá 23.6 Hradec Králové - klub El Diablo
Po 3.7. Praha - klub Roxy
Pá 7.7. Brno - klub Fléda
So 8.7. Plzeň - klub Mix Underground

svojsice warm up


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika