Soundz Czech - Roxy jak ji neznáte

Soundz Czech - Roxy jak ji neznáte

04. 10. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Roxy vždy stála na straně domácích umělců a kapel a není tedy divu, že se mnoho z nich rozhodlo přispět svým vystoupením k narozeninovým oslavám 21 let klubu. Program středečního večera s názvem Soundz Czech představí koncerty 14-ti kapel na netradičních 3 pódiích, ale také vernisáž 8 vystavujících umělců.
Jako narozeninový dárek všem fanouškům českých kapel připravil klub ROXY netradiční večírek, na kterém vystoupí nevídané množství kapel, které jsou s ROXY spjaté, ale i ty, které vystoupí v ROXY poprvé. 14 kapel to rozbalí na 3 pódiích, až nebudete vědět, kam se kouknout dřív. Těšte se i na vernisáž výstavy osmi vystupujících umělců Roxy Visuals. ROXY bude plné kapel, jejich fanoušků, jejich přátel a přátel jejich přátel - prostě narozeniny jak mají být a večírek, na kterém nemůžeš chybět.
 

Bude mejdan, jaký ROXY nepamatuje a je se na co těšit, protože Peter Pan Complex mají singl Wolfskin, u kterýho to s tebou šije, i když nechceš, Bonus & Martin Tvrdý Trio stmeluje komunity na Náměstí Míru, Make My Heart Explode přinesou pozitivní barevnou hudbu, trochu lásky, hlavně žádný depky, Kyklos Galaktikos s Osou dobra víří stojaté vody české hudební tvorby, Kieslowski rozjedou Na nože. Kluků s kytarou není nikdy dost a tak nesmí chybět ani Niceland, ani Kuba Alexa. Whispering Of Soul jsou teď prý víc rock"n"roll, Sothein už brousí ságo, synťáky, bicí i kytaru, LUS3 nebudou doma, když mají dot.coma, Vašek Havelka poodkryje nový projekt Were Mute, Ježíš táhne na Berlín až do noci euforické beaty a poe zii. DGSBDS budou s Vivien"s Shadow nejstatečnější kapely v dějinách BE TWENTY ONE (záhadná 3. stage), pak že je indie pro cukrouše.

Kapely rozjedou narozeninový program už od 18:00. Ve 20:00 proběhne v prostorách chilloutu vernisáž výstavy projektu Roxy Visuals, v rámci kterého po celém prostoru ROXY vystaví svá díla Jonáš Strouhal, Patrik Hlavsa, Martin Nitra, Marhlad, Barbora Maštrlová, Denisa Hřičiščová, Whitney Sparks a Jan Zdvořák.

14 kapel, 3 stage, 8 vystavujících, jedna vernisáž a to vše zdarma – to je Soundz Czech v průběhu třetího narozeninového dne BE TWENTY ONE.

3 pódia – jedno velké divadlo!

Vystupující: Bonus & Martin Tvrdý Trio, Make My Heart Explode, Kieslowski, Peter Pan Complex, LUS3, Kyklos Galaktikos, Whispering Of Soul, Were Mute, Kuba Alexa, Niceland, DGSBDS, Ježíš táhne na Berlín, Sothein, Vivien"s Shadow a další.

Start: 18:00 (20:00 vernisáž Roxy Visuals)

Vstupné: zdarma.

Facebook událost: www.facebook.com/events/396479663785096

23.10. BE TWENTY ONE v prostorách NoD:
19:00 Generace FB - 100 Kč
21:00 Nedotknutelní – 250 Kč / 150 Kč
22:00 DJ Bagira (Anežka Hošková)

Více informací na: www.roxy.cz

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE TWENTY ONE - SOUNDZ CZECH

Středa 23. 10. 2013
Vstup: zdarma
Vystupují:
Bonus & Martin Tvrdý Trio, Make My Heart Explode, Kieslowski, Peter Pan Complex, The Linings, Kyklos Galaktikos, Whispering Of Soul, Were Mute, Kuba Alexa, Niceland, DGSBDS, Ježíš táhne na Berlín, Sothein, Vivien"s Shadow a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika