Blasterjaxx na Five Festivalu již za 11 dní

Blasterjaxx na Five Festivalu již za 11 dní

07. 10. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Duo Blasterjaxx je novinkou ve světové EDM! Tato dvojka je zajímavá především svým jedinečným zvukem a dunivými dropy. Jejich pravá jména jsou Thom Jongkind a Idir Makhlaf a oba pocházejí z Nizozemí. Tvorba Blasterjaxx byla podpořena umělci jako Laidback Luke, Tiesto, David Guetta, Congorock, Chuckie a mnoho dalších.
Duo Blasterjaxx odstartovalo kariéru v roce 2010 a již dnes se řadí mezi ty blesku rychle rostoucí producenty současné taneční scény. Jejich tracky a remixy hraje většina DJ’s na všech velkých světových festivalech!

Blasterjaxx

Talent těchto mladíků nezůstal bez povšimnutí. Jejich track Loud & Proud se umístil v top 10 na Beatportu. O remix na ADAGIO for Strings je požadal sám světoznámý DJ Tiesto. Za zmínku stojí také aktuální track Puzzle s Quintinem. Momentálně vydali track Fifteen na labelu Revealedrec u slavného Hardwella. Tento track byl číslo 1!
 

Nikdo by si Blasterjaxx na FIVE festivalu neměl nechat ujít, protože tahle show bude určitě stát za to! Více informací o dalších DJ’s, vstupenkách apod., najdete na facebooku five festivalu: https://www.facebook.com/fivefestival

www.blasterjaxx.com
www.twitter.com/Blasterjaxx
www.soundcloud.com/Blasterjaxx
www.youtube.com/BlasterjaxxTV

Dodal: Martin Jiras , Jirry Production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FIVE FESTIVAL

Pátek 18. 10. 2013
Vstup: 490 - 790 Kč
Vystupují:
Alvaro, Matisse & Sadko, Blasterjaxx, Jordy Dazz, Kosheen, Wolfpack, Tony Romera, Maurizio Gubellini, Prok & Fitch, Stefano Noferini, Nicolaz a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika