Rádio 1 vysílá zpravodajství z Designbloku

Rádio 1 vysílá zpravodajství z Designbloku

09. 10. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Radio 1 v rámci 15. ročníku Designbloku vysílá zpravodajský servis o novinkách v odvětví moderního designu a módy. Zpravodajství je na Radiu 1 možné slyšet v průběhu konání festivalu od 7. - 11. října, vždy v 11:00 a 16:00. Festival, který letos nese podtitul Prague Design and FashionWeek, pokračuje  až do neděle.
Zpravodajství z Designbloku připravují Michaela Tomíšková a Veronika Jiroušková z pořadu Degustace designu. Pořad vysíláme každé pondělí od 17 hodin.

Nalaďte si Rádio 1 online.

Designblok letos obsadil hned čtyři budovy. Superstudio Nákladové nádraží Žižkov nabídne prezentace výrobců a firem a také výběr českých designérských škol. Skladové haly z 30. let plné novinek produktového designu, nábytku a svítidel doplní prezentace v 16 vagónech na funkčním kolejišti. V Openstudiu Kafkův dům návštěvníci naleznou prezentace designérů, módních návrhářů a designérů šperku. Nově letos Designblok nabízí koncept Art House v Colloredo-Mansfeldském paláci, který nabídne výstavy na pomezí umění a designu a ty nejlepší české designéry po boku zahraniční špičky v podobě mezinárodních hostů tohoto ročníku. Čtvrtým prostorem je kostel sv.Šimona a Judy, kde se budou od středy odehrávat módní přehlídky v rámci DesignblokPremierFashionWeek.

Více informací o Designbloku najdete na www.designblok.cz nebo na www.radio1.cz.

Dodal: Klára Vlková, Radio 1
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika