Videa z Flow s Ellen Allien

Videa z Flow s Ellen Allien

11. 10. 2013  |  Autor: J.N.  |  Komentáře (2)
V pátek 4.10. se v Roxy strhla další ze série Flow. Tentokrát v ní měla zazářit a strhnout nás k tanci Ellen Allien, ikonická postava berlínské taneční scény, královna Berlína i zakladatelka labelu BPitch Control.
Její sety jsou geniální záležitost. Stačí si pustit třeba tento z BOILER ROOM a musí vám být jasné, že nejít na tuto párty bude smrtelný hřích proti clubberství.

Ellen Allien
Podívejte se na fotky z Ellen Allien v Roxy.

Je docela těžký psát o párty. Když píšete o koncertu, vždycky se dá odpíchnout od set-listu a přihodit nějakej ten postřeh z koncertu, zmínit přesahy v textu. Na párty, jako je tahle, se vám ale stane, že prostě poletujete sem a tam, chvíli tančíte, chvíli sedíte někde na pohovce a posloucháte s bradou opřenou o dlaň, pak prolítnete najednou všechny místnosti, co jich jen Roxy má a skončíte v chill-outu, abyste zjistili, že se sami sebe ptáte, co kurva dělám v chill-outu, když hraje Ellen? Honem zpátky. A běžíte na stage a díváte se na její parádní outfit z tílka jak pro basketáky, nylonek a o deset čísel větších trenek. Kdokoli jinej by si to na sebe vzal, vypadal by jako debil. Ale Ellen je nad věcí, přirozená, pohodová, usmívající se, soustředěná. Uvolněně si chvíli za pultem tančí, zvedá ruce, pobízí dav, ocitáte se ve vesmíru, kterej máme všichni rádi. Přátelství, pohoda, nulová agresivita, všechny problémy zůstaly venku na ulici. Připadá vám, že tenhle set by neměl nikdy skončit. Bohužel všechno jednou skončí.

Naštěstí ne tak docela! Zachovali jsme pro vás a historii nějaký ty videa, omluvte kvalitu, chtěli jsme si půjčit z České televize pořádnej vercajk, ale řekli nám, že musí jít natáčet nějakou dechovku na Ořechovku nebo Vlachovku nebo co já vím:
 



No a teď už víte, proč si udělat výlet do Berlína.
A pokud jste zápecníci, modlete se, ať ji k nám znovu někdo přiveze. Protože to bylo, řečeno pěkně clubbersky: FUCKING AWESOME!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FLOW

Pátek 4. 10. 2013
Vstup: 180 Kč v předprodeji
Vystupují:
Ellen Allien, Roman Rai (roxy prague/flow), Fatty M (roxy prague/flow)
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
mata
12. 10. 2013 | 01:02:28
+0 | -0
mnam

Prema
11. 10. 2013 | 20:10:17
+0 | -0
Amen
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika