Speciality na SunStormu

Speciality na SunStormu

21. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Do indoorového festivalu SunStorm, jež se odehraje v pátek v olomouckém klubu Envelopa zbývá už jen několik málo dnů. Pořadatelé však až teď odtajnili speciality, na které se mimo samotnou hudbu můžete těšit a věřte, že jich není zrovna málo.
Renomovaná fima "4AMISU" hodlá pojmout Indoor Sunstorm jako svůj mega show room a hodlá ukázat, co vše je jejich team schopen vykouzlit se světly a zvukem, což nám slibuje nezapomenutelnou zvukovou a světelnou smršť. Těšit se můžete na: 38 kW sound systému L´Acoustic, 20 světelných hlav, 4x mega strobo, 4x blinder (velké ozařující světlo), 2x Syntetic snow machine, megabublinkovač, laser 2W… - vše dokonale synchronizované a reagující na aktuální atmosféru.

"DISCRET ZONE"- jako jeden z prvních se rozhodl Sunstorm team představit v ČR hit minuloročních magaperties v UK- bude připraveno speciální zázemí s lůžky a intimní atmosférou pro páry, kteří svoji chuť, být si víc než blíže, již neumí ovládnout :)

Sexy house stage se stane pro tuto noc opravdu sexy, neboť Vaše oblíbené drinky Vám budou nalévat Topless barmanky (nahoře bez). Na všech ostatních 6 barech Vás budou obsluhovat barmanky v bikinách a barmani jen v plážovém oblečení viz.foto.

Pro návštěvníky bude připravena také speciální chill out stage s lehátky, videoprojekcí, mjuzik ala Masive Attack a decentním barem.

Na čerstvém vzduchu se budete moci občerstvit na velké zahrádce s fotbálky.

Videoprojekce z dílny Cube Vision, která je zárukou toho nejdelikátnějšího obrazového zážitku.

Vychytané dekorace opět představí kreativní duo Louis+ Guga aka Clubdesign67 (dekorace například pro: Sunstorm, Hradhouse, Eternity, Elektra…)

Pro horolezce a horolezčata, která se nebojí výšek, bude u areálu Envelopy přistaven horkovzdušný balón, který Vás bude vynášet až do oblak :)

Performance, Go-Go, Mcing, mísy s ovocem a mnoho dalšího jako překvapení.

www.sunstorm-openair.com

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika