Klub XT3 je nucen ukončit svou činnost

Klub XT3 je nucen ukončit svou činnost

22. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
S politováním oznamujeme, že kultovní klub XT3, který celých 11 let působil nedaleko Palmovky na Praze 8 byl nucen ukončit svou činnost majitelem jeho prostor, který se rozhodl dále nájemní smlouvu neprodloužit.
Oficiální vyjádření XT3 crew:
Je naši nemilou povinnosti Vám oznámit, že v červnu roku 2006 XT3 Music club musí ukončit svou činnost. Je to z důvodu neprodloužení nájemní smlouvy majitelem domu v Pod Plynojemem 5, kde XT3 již 11 let sídlí. Je nám to všem líto a doufáme, že o XT3 ještě někdy uslyšíte.

Abychom legendárnímu klubu zajisili důstojný odchod do věčných lovišť, oslovila naše nová produkce v podstatě všechny, kdo v XT3 začínali hrát, a podíleli se tak na jeho historii.

Během měsíce června se tedy za gramofony vystřídá elita českých náčelníků a každý pamětník "zlatých let klubu" si z žánrově pestrého programu jistě vybere to, co je právě jeho srdci a uchu nejmilejší. Zároveň máte možnost poznat a načerpat alespoň špetku z lesní moudrosti, historie či víry Indiánů. Na konec měsíce připravujeme přednášku o indiánech a jejich vztahu k tanci. Během celého měsíce budou zároveň v prostorech klubu a na www.konec.xt3.cz k dispozici materiály ohledně původu názvů jednotlivých akcí.

www.xt3.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika