Soutěž k listopadové Flow s James Zabiela

Soutěž k listopadové Flow s James Zabiela

30. 10. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Do pražského klubu Roxy zavítá 15. listopadu legenda světové taneční scény, producent a především jeden z nejšikovnějších djs - James Zabiela. James si v ČR získal početnou fanouškovskou základnu svými vystoupeními na legendární noci Zen. Soutěžte o 4 vstupy.
James Zabiela pochází z anglického Southamptonu a jeho pojetí elektroniky nebylo nikdy možno obsáhnout do jediné „škatulky“. V počátcích své kariéry šlo především o směs house a breakbeatu. I když nyní je považován spíše za tech-house dje, prvky breakbeatu můžeme v jeho setech stále slyšet. Od roku 2001 vydal nespočet releasů pod značkou Renaissance, stejně jako většina housových velikánů jako Sasha, John Digweed nebo Hernan Cattaneo.

 
 
James Zabiela je velmi ceněný pro kvalitní remixerskou práci, o kterou projevily zájem i kapely jako Hot Chip (singl How Do You Do), Röyksopp (Remind Me) nebo Radiohead (The Reckoner). Jeho remixerské schopnosti jsou patrné i v setech, kdy používá nespočet mašinek včetně svého iPadu k rozebrání a následnému překopání hraných skladeb, a to vše živě.
 
SOUTĚŽ O 4 VOLNÉ VSTUPY
 
O co hrajeme: 2 x 2 vstupy

Otázka: V jakém roce naposledy zahrál James Zabiela v Praze?

Váš tip:
2012
2009
2005


Jméno:


Příjmení:


Email:

 

 
Charismatický Brit je jedním z těch, kteří se snaží neustále posouvat své schopnosti dopředu. Že to není fráze, dokazuje jeho zapojení do vývoje a testovaní nových produktů společnosti Pioneer, pro které pomáhal vyvíjet CD přehrávače a především aktuálně nejpoužívanější model CDJ 2000Nexus ve spojení s loopovacími a remixovými mašinkami. Tyto a další nástroje používá při svých vystoupeních, které tak svou kvalitou a provedením přesahují hranice dj setů.
 
15. listopadu ho opět bude v ROXY plná stage a můžeme se těšit na přehlídku toho nejlepšího ze současné elektronické produkce, stejně jako na excelentní dj skill.
 
Facebook událost: www.facebook.com/events/605240736189278

Více informací na: www.roxy.cz

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FLOW - JAMES ZABIELA

Pátek 15. 11. 2013
Vstup: 200 Kč v předprodeji
Vystupují:
James Zabiela (UK), Roman Rai, Fatty M, Eddie Mur, Zjook, VJ Quark
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika