Pyrotechnik Rammsteinů na PVD

Pyrotechnik Rammsteinů na PVD

23. 05. 2006  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Na páteční párty s Paul Van Dykem uvidíte i umění jednoho z nejlepších pódiových pyrotechniků a extrémistů ve speciálních efektech, dvorního pyrotechnika skupiny Rammstein tvořícího pod značkou FFP.
kromě klasického masivního světelného a zvukového parku , masáži nadstandardních laserů a VJingu od partiček Merkury a Screen na obří sestavě ledkových stěn nás bude určitě po celý večer překvapovat a ohromovat celá řada pyrotechnických a ohňových efektů v podání těchto ohňových mágů.

pvd

Dalším bonusem této akce bude určitě i Adidas Fashion show plus výhra 10.000 Kč v oblečení. Součástí pátečního programu bude i taneční přehlídka nejnovější Adidas originals módy, která se takto poprvé představí na veřejnosti. Nechceme jít v zavedených kolejích, proto jsme pozvali na 20 tanečníků a modelů, kteří připravují multimediální show vytvářenou zajímavým spojením video obrazů, světelných efektů a tance, kde samozřejmě nebudou chybět speciální efekty skupiny FFP.

Pro jednoho z vás je připravena poukázka v hodnotě 10 000 kč, za kterou si můžete vybrat jakékoliv oblečení v Adidas original storu na Jungmanově náměstí v Praze. Stačí odpovědět správně na otázku:

Jak se jmenuje poslední hitovka Paul Van Dyka, která právě běží napříč hitparádami?
Odpovědi nasoutez@partyinfo.cz

Losování proběhne přímo na akci na velkoplošných obrazovkách. Výherce bude zveřejněn i na webu www.partyinfo.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika