Republic Artists se vracejí do Chapeau Rouge

Republic Artists se vracejí do Chapeau Rouge

04. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Londýnský techno kolektiv Rebublic Artists se po krátké odmlce opět vrací do pražského klubu Chapeau Rouge. V sobotu 16. listopadu se ve dvou patrech představí kompletní sestava, o warmup set se postará pražský Lucas Hulan.
Republic Artists budou jako vždy hrát ve dvou patrech tohoto undergroundového pražského klubu a můžete se těšit především na to nejlepší z underground techna a house music. Zcela jistě tento večer zazní i nový materiál z jejich  vlastního vydavatelství Wasabi Generals nebo Nightphunk Recordings. 

Republic Artists jsou známí především díky pořádání londýnských parties v takových klubech jako např: Eggg, Fire, The Lightbox, Scala, Hidden a v neposlední řadě míří každý rok Republic Artists parties na slunný ostrov Ibiza. Na těchto parties se již představili znamí producenti a DJové jako např: Mastiksoul, Eddie Richards, Agent!, Rumenige.  Republic Artists jsou především záruka kvalitního mejdanu s výběrem té nejlepší underground house & techno music. Takže nezapomeňte a koukejte dorazit v sobotu 16tého listopadu do pražského klubu Chapeau Rouge na další pořádnej londýnskej mejdan. Vstup do 22 hodin je pro všechny zcela zdarma a poté je vstup za symbolíckých 50 Kč.

Pro více informací klikněte na www.chapeaurouge.cz nebo na www.republicartists.co.uk

Dodal: Lukas Hulan, Nightphunk Recordings
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REPUBLIC ARTISTS

Sobota 16. 11. 2013
Vstup: zdarma do 22:00, potom 50 Kč
Vystupují:
DJ Arthur Keen (uk), DJ Digital Mike (uk), DJ Justin Time (uk)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika