Volnej Průběh Crossem s Indigo a Kettenkarussell

Volnej Průběh Crossem s Indigo a Kettenkarussell

05. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rovnou tři české premiéry nabídne 23. listopadu šesté vydání večera Volnej Průběh Crossem. Milovníky kvalitní elektroniky na různých tempech potěší vystoupení eklektického Indiga, na Shotgun stage potom živě vystoupí dvojice Kettenkarussell, set smíchá dj Konstantin.
Tvorbu manchesterského Liama Blackburna aka Indiga lze jen těžko škatulkovat, stejně jako jeho dlouholetý hudební partner Synkro, který již vystoupil na VPX a Shotgun festivalu, tvoří na různých tempech. Pěkně to ilustruje rozpětí labelů, kde vydává: Exit, Tectonic, Auxiliary Brownswood, Samurai, Mindset a nejnověji samozřejmě Apollo. Dodejme, že společně se Synkrem navíc stojí za lehce tajemným projektem Akkord, jemuž co nevidět vyjde debutové album, Indigo si však třeba zahrál i po boku legendárního Ulricha Schnausse.
 

Kettenkarussell aka Herr Koreander a Leafar Legov z výmarského labelu Giegling se proslavili především díky vychytaným živým vystoupením. Pověstná je jejich schopnost pracovat originálním a tvůrčím přístupem s minimem zvuků a zasazovat je do překvapivého kontextu. Herr Koreander pak ukáže své umění za gramofony jako dj Konstantin.

Kettenkarussell

Lákadlem je i vystoupení české techno divy Niky 77. Veronika se už nějakou dobu aktivně věnuje i hraní deepovějších oblastí drumandbassu a hudby na 170 bpm a v tomto duchu se na VPX 6 po Indigovi ponese i její set. Na VP stagi pak zahrají i rezidenti Stanzim, Nitrous, AhZ, Rade a Touchwood. Shotgun stage kromě zahraničních hostů nabídne i sety Muah djs Click Joea s Evou Porating plus Moorise s Luckyboiem.

Více informací na: www.facebook.com/volnej.prubeh
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VOLNEJ PRŮBĚH CROSSEM

Sobota 23. 11. 2013
Vstup: 50 Kč do 21:00, potom 90 Kč
Vystupují:
Indigo (UK), Nika 77, Touchwood, Stanzim, Rade, AhZ, Nitrous, Kettenkarussell live (DE), DJ Konstantin (DE), Click Joe, Eva Porating, Mooris, Luckyboi
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika