Manhattan Transfer: kvartet s deseti Grammy rozhoupe pražskou Lucernu

Manhattan Transfer: kvartet s deseti Grammy rozhoupe pražskou Lucernu

05. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Čtyři lidské hlasy, které spoluvytváří hudební historii posledních čtyř dekád. To jsou Manhattan Transfer - podle mnohých nejpodstatnější vokální skupina posledního půlstoletí, která vystoupí ve Velkém sále pražské Lucerny v neděli 24. listopadu 2013. Nezaměnitelnými rysy této formace jsou brilantní, strhující slalom rozličnými hudebními styly, drive, ryzí profesionalita a čistá muzikálnost.
Ale také žánrová pestrost na pevném swingovém a jazzovém základě a v neposlední řadě schopnost bavit na pódiu sebe i publikum. Třeba cover-verzemi známých i méně známých skladem, jak Manhattan Transfer předvedli například na albu The Chick Corea Songbook z roku 2009.

Manhattan Transfer

Deseti cenami Grammy počastovaný swingový kvartet se před nedávnem vrátil z úspěšného turné po Austrálii a Japonsku a v těchto dnech pilně koncertuje v USA. „Manhattan Transfer mají šňůru osmi koncertů v legendárním a prestižním newyorském klubu Blue Note týden před pražským vystoupením. Koncert bude jistě jedním z největších zážitků letošní koncertní sezóny,“ vzkazuje Pavel Tesař z pořádající agentury Mersey.

Koncert Manhattan Transfer se uskuteční ve Velkém sále pražské Lucerny v neděli 24. listopadu 2013 od 19:30 hodin. Vstupenky v ceně od 940 Kč jsou exkluzivně k dostání v síti Ticketpro. Více informací na www.brnokoncert.cz.

Dodal: Michaela Braná, SMART Communication s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MANHATTAN TRANSFER

Neděle 24. 11. 2013
Vstup: 890 Kč v předprodeji
Vystupují:
Manhattan Transfer (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika