SOL zveřejňuje další jména

SOL zveřejňuje další jména

24. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Chris Liebing, Ladida, Loutka, Solar Kongdom, Suki, Daho, Josef Sedloň, Im Cyber, Vectif a Tvyks. To je další desítka, kterou letos na Summer of Love budete mít možnost slyšet.
Převzato ze Summeroflove.cz: První dvacítku jmen už znáte a jde především o hlavní headlinery celého festivalu Summer Of Love 2006 - Kraftwerk, Tiga, Adam Freeland, Elektrochemie live, Northern Lite live, Joost van Bellen, Space DJz, Michael Burian, C.J. Bolland, Afrika Islam, Lucca, Simon Bassline Smith, Jacek Sienkiewicz, Murphy & Christian Fisher...

Kdo tedy bude další z těch, kteří nás budou 19. srpna bavit? 10. narozeniny jsou důvodem k obří oslavě a už minule jsme zveřejnili 10 jmen, které jsou s minulými devíti ročníky Summer Of Love bytostně spojeny. Dnes pustíme dalších deset jmen, které jsou skutečnými legendami, každý ve svém stylu, a vystouepní každého z nich bude hudebním zážitkem, plným mnoha fajnšmejkrovských překvapení a lahůdek. Pojďme si je alespoň stručně představit:

CHRIS LIEBING je dnes uznávanou evropskou techno jedničkou. Jeho label CL Records produkuje velmi kvalitní a často i docela ostré techno. Přestože kdysi to byl právě on, kdo vymyslel název `schranz`, byl zároveň prvním, kteří se od něj distancovali, v současnosti prezentuje svůj originální šťavnatý techno zvuk a jeho sety jsou kombinací koncertu s DJskými prvky. Loni Summer Of Love zcela rozsekal, a tak je jasné, že na 10. narozeninách nesmí chybět!

Česká technokrálovna LADIDA se v posledním roce stala neúnavnou propagátorkou stylu minimal, dokonce letos na jaře namíchala své první Minimal Mix CD k XMAGu. Letos si na Summer Of Love připravila tříhodinový minimal set. Očekávejte jeden z letošních nejzajímavějších hudebních zážitků!

LOUTKA je DJem, ke kterému netřeba vůbec nic dodávat. Už od počátku 90. let je nejvýraznější postavou a skutečnou legendou české house music. Na Summer Of Love hrál už v roce 1997 a od té doby se mockrát vracel. A letos? 6 hours Pussy Killer set, kde si to rozdá společně s DJem Trávou!

Dalším projektem od našich severních bratrů jsou SOLAR KINGDOM live. Známe je dobře z posledních dvou Summer Of Love a jejich veselé techno si zde získalo už mnoho příznivců. V Polsku jsou známí z akcí jako W-Parade, mají vlastní shop Reactor DJ Shop a své desky vydávají na labelu ELP, který vede Marco Carola.

SUKI je na Summer Of Love nováčkem, ale jeho vlastní párty Let It Roll se staly kultovními drum`n`bassovými akcemi a dnes jednoznačně udávají směr celému hnutí. Rád spojuje d`n`b s reggae, což výtečně ukázal na svém nedávném CD k XMAGu a moc se na něj těšíme.

DAHO je UFO, to víme všichni. Už se stalo tradicí, že otevírá svým kosmickým setem techno pódium na Summer Of Love a hází na nás jednu lahůdku za druhou, rozhodně se nebojí zabrousit do minulosti a v klidu ho můžeme považovat za učitele celé techno generation.

JOSEF SEDLOŇ je jedním z těch, kteří utvářejí českou scénu už od samého počátku, a na svém kontě má mimo jiné I vůbec první velkou českou house párty se Spooky a Fluke v září 1994 v Praze. Poté se věnoval projektu Lucky People Center a Open Air Field. Ze všeho nejvíc miluje breakbeat a jeho sety jsou plné radosti z muziky a specifické atmosféry.

IM CYBER je jednou z průkopnic českého d`n`b a na scéně se pohybuje už deset let. K Summer Of Love patří stejně neodmyslitelně jako k XMAGu a uvidíme, co si připraví na naše desáté výročí.

VECTIF byl dlouhou dobu dobrým house DJem, ale v posledním roce se vyšvihl na výsluní svou originální kombinací electra, úchylného house, vokálů a kytar. Nebojí se ničeho a nemá žádné zábrany. Už rok s Tvyksem šéfují radostné párty Plastique, dnes nevymazlenějšímu klubovému mejdánku v Česku...

Plastický DJ TVYKS se dnes baví tím, že dokáže publikum rozpumpovat jak skvělými tanečními peckami, tak třeba evergreeny od AC/DC, Tublatanky nebo Sabriny a přitom vše tvoří jeden dokonalý celek. Jestli chcete, můžeme Tvyksovi přisoudit roli nejprogresivnějšího českého DJe současnosti, kterému patří velká budoucnost!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika