Trance & Progressive kalendář 11/2013

Trance & Progressive kalendář 11/2013

08. 11. 2013  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Fandové stylů Trance a Progressive listopadu budou velice potěšeni. Do české republiky přijede Johan Gielen, Scott Project, Kai Tracid, Markusch Schulz, Cosmic Gate a Byran Kearney. Listopad, zvláště pak jeho druhá polovina je akcemi doslova prošpikován. Užijte si ho na párty a třeba se tam i potkáme.
08. 11. – Trancefusion – special old school edition
Pražský klub Mecca v Holešovicích bude hostit již druhou oldschool edici k akci Trancefusion. Jako hlavní hosté se tentokráte představí Dj Shog a Scott Project. Nebudou chybět rezidenti Kai Tracid a Johan Gielen. Tyto jména doplní domácí Thomas Coastline. Pokud budete chtít zavzpomínat na starší hity, tak byste rozhodně neměli chybět!
 


15. 11. – Bohemian Recording Label Night
Přední český label Bohemian recordings, který se výhradně věnuje vydávání elektronické taneční hudby, se rozhodl připravit pro vás mimo nových releasů také klubovou noc. Ta první se uskuteční v exkluzivních prostorách nového smíchovského klubu Magnum. Nebude chybět jeho zakladatel Michale Burian společně s Jean Lucem. Dále se představí Johny Case.

15. 11. – Trance Extasy s Bryanem Kearneym
Brněnští fanoušci trance si už pomalu zvykli, že za dávkou své oblíbené hudby musí do Prahy, Ostravy, případně do zahraničí. Proto se spojily dvě skupiny trance DJů aby dali hlavy dohromady, a přivezli dárek z ostrova - Ira Bryana Kearneyho. Každý, kdo tohoto DJe zná, ví, že je králem drsného tech trance zvuku kterým dokáže rozpoutat peklo, ale stejně tak pohoupat na vlně euforie nebo odpálit do psychedelického vesmíru. Takže, co se budete konat, se dozvíte, jen když dorazíte do brněnského klubu 7. nebe. Dále vystoupí Re-minder, Joe Cormack, Sheala, Carl Reins a Patricia.

29. 11. – Trance Department – On the way to Transmission
Třetí vydání měsíčního Trance Department konceptu v klubu Mecca se bude konat v pátek 29. listopadu, noc před největší halovou taneční akci v České republice: Transmission. A proto taky toto vydání je nazváno “On the way to Transmission”. Na cestu vás tedy připraví The Thrillseekers a Eximinds. Domácí barvy budou hájit Thomas Coastline a N-Rico. Po jejich boku se dále představí IB Duo, Vikinz, Priest a Maicuss. (http://youtu.be/S-VheXfVFAk)

30. 11. – Transmission
Od první edice Transmission v roce 2006 uplynula už dlouhá doba. Tehdy se zrodil zcela nový koncept pravidelné indoor trance akce. Nyní, po 8 letech, přední česká organizace tanečních akcí United Music, bude slavit speciální jubilejní 10. edici, která se bude konat v sobotu 30. listopadu 2013. Místem bude jako vždy, krásná O2 Arena v Praze. Můžete se těšit na jména jako je Markus Schiluz, Ørjan Nilsen, Cosmic Gate, Arnej, Tomas Heredia, Sneijder, Thrillseekers. Publikum jako předskokan do té správné nálady naladí domácí Thomas Coastline. Doprovodnou vokalistkou bude Mc Da Silva. Speciální vizualizace nebudou chybět, od prověřeného holandského kolektivu Vision Impossible. Bude tato oslava velkolepá? O tom se přesvědčíte, až tam přijdete.



 
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION

Sobota 30. 11. 2013
Vstup: 1350 Kč v předprodeji
Vystupují:
MARKUS SCHULZ, ØRJAN NILSEN, COSMIC GATE, ARNEJ, TOMAS HEREDIA, SNEIJDER, THOMAS COASTLINE, THRILLSEEKERS - TRANSMIX a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
Cosmic Gate @ Transmission 2013
02. 12. 2013 (130 MB)
Sneijder @ Transmission 2013
02. 12. 2013 (129 MB)
Arnej @ Transmission 2013
02. 12. 2013 (136 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika