Brookes Brothers a Rene Lavice na DNB Rodeo

Brookes Brothers a Rene Lavice na DNB Rodeo

09. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
DNB Rodeo, oblíbená klubová noc, na které vždy vystupovali velké postavy drumandbassové scény je zpět, jak jinak než v klubu Storm! A ani tentokráte tomu nebude jinak, listopadové pokračování totiž navštíví britský projekt Brookes Brothers a kanadský producent Rene LaVice.
Phil a Dan Brookes, známí spíše pod názvem the Brookes Brothers, jsou drum’n’bassový producenti z Londýna. Tito bratři podlehly zvuku d’n’b přibližně na přelomu tisíciletí. Avšak širokým publikem začali být uznáváni až od roku 2006. V roce 2011 vydali své debutové album nazvané The Brookes Brothers, natočili videoklipy k trackům Beautiful. Jejich skladby se objevily na kompilacích 15 Years Of Hospital Records a Drum & Bass Arena Summer Selection 2012.
 

Dalším headlinerem je nadějný producent a DJ Rene LaVice je kanadský DJ, producent a filmař z Toronta, který pro své d’n’b sety hledá inspiraci skoro všude. Na evropské scéně si postupně buduje své jméno, ale ve své domovině v Severní Americe patří k jedněm z nejnadějnějších. Jeho produkce upoutala pozornost osobnosti, jako Crissy Criss, Bailey, Nicka Grimshawa z BBC a především majitele vydavatelství Ram Records Andy C. Právě na Andyho Ramu vyšel debutový track Headlock, který naplno odstartoval Rene LaViceho kariéru.

Společně s headlinery vystoupí na hlavní stagi DJ Trimer původem z Anglie. Line up doplní český support a to v zastoupení oblíbených Deadly Viperz, 2K, Sweg. Na druhé stagi zahrají Rudeboy, M4Y4 a dMIT.RY.

Souhrn účinkujících

Main stage:
Brookes Brothers, Rene LaVice, Trimer, Deadly Viperz, 2K, Sweg

New bass order stage:
Rudeboy, M4Y4, dMIT.RY

Předprodej vstupenek: http://bit.ly/dnb_rodeo_tickets

Facebook událost: facebook.com/events/1425524287659990

Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz

Dodal: Ondřej Vrba, Beat Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DNB RODEO - BROOKES BROTHERS

Pátek 15. 11. 2013
Vstup: 180 - 230 Kč
Vystupují:
Brookes Brothers (UK), Rene LaVice (CA), Trimer (UK), Deadly Viperz, 2K, Sweg, Rudeboy, M4Y4, dMIT.RY
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika