Firebeatz headlinery listopadu v klubu Duplex

Firebeatz headlinery listopadu v klubu Duplex

12. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zní to astrologicky a paradoxně, ovšem 23. 11. 2013 fakticky hvězdy zastíní měsíc. Před návštěvou holandských Firebeatz totiž jinak nepochybně zajímavý zbytek listopadu pokorně bledne.
Na scénu se vřitili v roce 2008, aby si během necelých pěti let vybudovali neochvějnou reputaci mezi současnou elitou taneční hudby. Od přímých zásahů do Top 15 hlavního prodejního žebříčku beatportu se skladbami “Funky Shit”, “Where’s Your Head At“ and “Miniman” se přes nedávné Top 10 hity Beatportu "Dear New York" a "Here We F*cking Go" propracovali k prvotřídním remixům a vystoupením po celém světě.
 

Produkovali bezpočet oficiálních remixů pro umělce napříč žánry jako Pitbull, James Blunt, Nicky Romero, Ian Carey, Snoop Dogg, Freestylers, Flo Rida, Timbaland, Fatman Scoop, Alex Gaudino, Wynter Gordon, Bingo Players nebo Sean Paul.

Na vlastní produkci spolupracovali například s Nicky Romerem nebo Chocolate Puma. Nejbližší je nám ale výsledek spolupráce s talentovaným producentem jménem Schella, skladba „Dear New York“, která vzla Beatport doslova útokem, vyletěla na druhé místo hlavního žebříčku a neopustila Top 100 řadu týdnů. Hned následovaly hity „Gangster“, „Ding Dong“ s Bobby Burnsem vydaná na Tiestově Musical Freedom, „Yeahhh“ na Fly Eye Records Calvina Harrise, remix Calvinovy skladby „Thinking About You“ nebo „Suit & Tie“ Justina Timerlaka a Jay-Zho. Skladbou „Wonderful“ si pak získali uznání od Djs jako jsou Afrojack, Chuckie, Sander van Doorn, Dimitri Vegas & Like Mike, Thomas Gold či R3hab.

Letos za sebou mají turné se Sander Van Doornem, vlastní turné po Austrálii, hlavní stage Tommorowlandu i Electric Zoo a rezidenturu v klubu Pacha na Ibize.

Facebook událost: facebook.com/events/458365304262315/

Do klubu Duplex tak dorazí Firebeatz na vrcholu svých sil. A pokud to dokonce ještě vrchol není, máme se o to víc na co těšit!

Firebeatz vystoupí v klubu Duplex na akci WOW v sobotu 23. 11. 2013.

www.firebeatz.com

Dodal: Jan Žoha, Duplex
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WOW

Sobota 23. 11. 2013
Vstup: 190 Kč vpředprodeji
Vystupují:
FIREBEATZ (NL), MATAMAR, MIGELL
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika