Deset důvodů proč jít na Transmission

Deset důvodů proč jít na Transmission

14. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Transmission oslaví své 10. vydání 30. listopadu 2013 v O2 Aréně v Praze. Právě byl oznámen kompletní program pro The machine of Transformation a vše nasvědčuje tomu, že to bude skutečně mega akce. Jste připraveni na zážitek na celý život? Zde je 10 hlavních důvodů, proč byste měli být součástí 10. ročníku.
1. Čeká vás show, jakou jinde nezažijete!
Od roku 2006 se z Transmission stala prestižní akce, známá po celém světě. Na tuto akci se těší celá mezinárodní taneční scéna. Oslňující světelná a pyrotechnická show se postará o to, aby to pro Vás byl zážitek na celý život. Desítky zelených a různobarevných laserů, stovky světel, konfety, pyrotechnika, CO2 a děla s ohněm, stage o rozloze 1000 m2, zvukový systém Funktion One dovezený z Velké Británie... co si jen vzpomenete, to Transmission má! Vybočuje mezi ostatními pravidelnými tanečními akcemi také tím, že má vždy své výlučné téma a to rozvíjí v průběhu večera v linii příběhu, který představuje návštěvníkům. Téma se také objevuje v úvodních videích umělců. Jedním z vrcholů akce je také Transmix - předem nahraným mixem trancové klasiky, doplněný o světla, laserové a pyro efekty a všechny vizuální efekty v průběhu akce. Letošní téma se nazývá: The Machine of Transformation (Stroj transformace), takže se připravte na cestu v čase.

Transmission

Jak řekl Tony Andrews, majitel Funktion One: “Jednoduše skandální. Jedna z nejlepších zvukových, laserových a hudebních produkcí.”

Grand MA Magazine, světová špička v oboru počítačem řízených světelných konzolí, to vyjádřil dvěma slovy: “Omračující podívaná”.  

2. Atmosféra – jedním slovem: revoluční.
Není náhodou, že Transmission přiláká každý rok přes 10.000 návštěvníků z více než 50 různých zemí. Transmission má mnoho pravidelných návštěvníků, kteří se zde setkávají každý rok a místo toho, aby to nazývali jako setkání #TranceFamily, organizátoři rádi říkají, že je to Transmission Family. Nejsou potřeba žádné dlouhé warm up sety, aby se party rozjela, jako tomu bývá na ostatních akcích. Tady už ve 20:00, kdy se otevřou vstupní dveře, je každý ve skvělé náladě a užívá si party, jako by to byla poslední noc na světě :-). Ti nejvytrvalejší návštěvníci odcházejí až v 06.00 ráno. Na akci si všichni užívají hudbu, vizuální efekty, přítomnost svých kamarádů a to vše ve velmi přátelské a úžasné atmosféře. Je to jedinečný svátek pro všechny smysly, ti, kteří už akci navštívili, vědí, o čem mluvíme. Akce se koná na skvělém místě, jakým O2 aréna je – poskytuje jeden velký a přehledný prostor, ideální pro takovýto druh párty.  Všichni jsou tak na stejné vlně a mohou se na tanečním parketu vzájemně potkávat.

3. Je to druh akce, kde line up není tou nejdůležitější složkou.
Říká se, že párty dělají DJs, nebo že je to všechno jen o hudbě. Samozřejmě, že hudba a DJs hrají důležitou roli i při Transmission, ale ne tak velkou, jak je tomu často na jiných akcích. Transmission není jen o slavných DJs. Stejně důležitou součástí je i produkce, atmosféra, energie a celkový zážitek. Nicméně samozřejmě Transmission představila velký a rozmanitý line-up, kde je pro každého něco. Šest ze sedmi vystupujících DJs hrají na Transmission poprvé:

MARKUS SCHULZ
ØRJAN NILSEN
COSMIC GATE
ARNEJ
TOMAS HEREDIA
SNEIJDER

I Češi zde mají svého hrdého zástupce, je jím: THOMAS COASTLINE

TRANSMIX  mají na starosti THE THRILLSEEKERS
VISION IMPOSSIBLE
Večerem provází MC DA SILVA

Návštěvníci si užijí styly od progressive trance na začátku až po uplift trance na závěr. Všichni umělci vystupující na Transmission mají jediný cíl: abyste za večer protančili boty!

4. Akce se koná pouze 1x do roka. Teď je ten správný čas vyrazit.
Jistě, každý víkend se konají nějaké akce, a ve větších městech můžete najít párty každý den v týdnu. Pití v hospodě s přáteli je fajn. Ale není to pokaždé to samé? Nemáte chuť na něco nového, lepšího? Transmission bude pro Vás jedinečným zážitkem, který si budete pamatovat po zbytek svého života! Nicméně, šance navštívit takovou akci, jako je Transmission nepřichází moc často – tato akce se pořádá jen jednou ročně. Transmission, akce světové úrovně, která se zrodila v České republice, je něco, na co mohou být Češi právem hrdí. A všichni čeští milovníci tance by ji měli alespoň jednou v životě navštívit. Jak často jste si řekli: "Příští rok půjdu," no a příští rok je tady a teď, sobota 30. listopadu by měla být označena ve Vašem kalendáři tučným písmem.

5. Markus Schulz je (neoficiálním) rezidentem.
Markus Schulz hrál na sedmi z předchozích 9 vydání Transmission bývá vnímán jako prezident akce. On je legendou Transmission, která každý rok spojí všechny návštěvníky svým tvůrčím a jedinečným zvukem a vrací se do Prahy, aby dělal to, co umí tááák dobře: rozvibrovat celý dav lidí! Pobuřující basové linky, nestydaté hloubky, chutné beaty a šťavnaté zvuky. Markus vždy vytváří a hraje fantastické sety. Vždy je plný vášně a odhodlání a stojí za DJským pultem s jedním jediným důvodem, dát do toho pokaždé všechno co má, aby potěšil dav. Celosvětově je Markus Schulz oslavován jako jedna z největších a nejznámějších hvězd EDM a jeho úspěch a popularita není jen odrazem toho, že každý týden hraje pro desítky tisíc fanoušků, ale také jeho vysíláním rozhlasové show Global DJ Broadcast, která přitahuje miliony posluchačů po celém světě. 30. listopadu opět převezme kontrolu nad pražskou O2 arénou.

Markus Schulz

6. Není náhodou, že TRANSMISSION slaví své desáté výročí.
Možná, že pro vás to bude poprvé, co se akce zúčastníte, ale Transmission už se pořádá nějaký ten rok. Jak asi víte, jen opravdu dobré a kvalitní eventy vydrží tak dlouhou dobu. Transmission se stala značnou hodnotou na trhu elektronické taneční hudby a toto odvětví si zcela podmanila. Je to největší pravidelná halová akce v regionu střední a východní Evropy. Tato akce se těší neustálému růstu zájmu a v roce 2014 se dokonce chystá její zahraniční debut. Vzhledem k tomu, že tato akce každým rokem roste a zlepšuje se, je zbytečné říkat, že pro jubilejní 10. edici se můžete těšit na doposud největší a nejlepší Transmission.

7. Organizátorem akce je United Music.
Pořadatel United Music rozhodně není na scéně žádným nováčkem. Společnost byla založena v roce 2005 s cílem organizovat velké, vysoce kvalitní taneční události. Nebo jak říká na své stránce na Facebooku: "Naším cílem je organizovat vizuálně atraktivní a exkluzivní události, které přinášejí radost, sounáležitost a kde se lidé mohou bavit a zároveň se těší z nového zážitku," a určitě se jim to podařilo! Od svého vzniku United Music uspořádala více než 50 eventů na vysoké úrovni: jednalo se o klubové koncerty, festivaly, halovou akci Sensation v České republice. Většina akcí se odehrává v Praze. United Music si tak vybudovala postavení předního českého organizátora tanečních akcí. United Music je tvrdě pracující tým skládající se z Čechů, Slováků a Holanďanů, které žene kupředu láska a vášeň pro hudbu. Vždy chtějí jít ještě o krok dále, aby mohli návštěvníkům akcí přinést to nejlepší. Díky tomu výsledky jejich práce splňují a převyšují mezinárodní standardy a očekávání.

8. Je to party, která trvá 10 hodin. 
Kluby (i Vaše oblíbené) se časem okoukají a zestárnou. Nemůžete tam zůstat déle než několik hodin. Když jdete na koncert, představení obvykle trvá dvě hodiny. Vystoupení hvězd většiny velkých hudebních festivalů se nakonec koncentruje do čtyř nebo pěti hodin. To ale není případ Transmission.  Party začíná už v okamžiku, kdy se otevřou vstupní dveře – v 8 hodin večer a show pokračuje dalších deset hodin v kuse. Není pro vás dost? Pak vyrazte už na pre-party noc před Transmission, nebo navštivte jednu z mnoha akcí, které ve městě probíhají. Ať už vyrazíte kamkoli, na Transmission nesmíte přijít příliš pozdě. "Slavnostní zahájení" je už ve 21:30, a to si opravdu nechcete nechat ujít. Věřte nám.
 


9. Zážitek Transmission opravdu stojí za to vstupné.
Bez problémů zaplatíte 2500Kč za koncert, nebo za vystoupení Cirque du Soleil. Za to dostanete 2 - 3 hodiny té nejlepší zábavy. Za současnou cenu 1 250Kč za lístek (postupně se budou ceny mírně zvyšovat, takže čím dříve si lístek koupíte, tím lépe pro Vaši peněženku) dostanete ne méně než 10 hodin naprostého audiovizuálního zážitku. V podstatě si tak nekupujete lístek, ale zážitek na celý život. Chcete mít ten nejlepší výhled na pódium? Kupte si VIP lístek za 2 900 Kč. A pro ty, kteří si chtějí vychutnat maximální komfort a luxus existují speciální tzv. Golden vstupenky na klubové patro a jsou k dispozici s neomezenou konzumací nápojů a občerstvení, za cenu 4 650 Kč. Dostanete, co si zaplatíte, a ještě něco navíc. Bude tam také více než 10.000 lidí, kteří si stejně jako vy, chtějí užít skvělou party, takže byste tam rozhodně neměli chybět. Datum 30. listopadu 2013 se zapíše do taneční historie.

10. Je to největší halová akce v České republice
Mnozí pořadatelé avizují, že jejich akce je ta největší či nejlepší. Zda je Transmission ta nejlepší akce, to nechme posoudit její návštěvníky. Ale pravdou je, že pouze o Transmission – a Sensation -  lze říci, že jsou to opravdu největší halové párty v celé České republice. Žádná jiná událost nepřiláká více party people. Transmission je největší halová akce v rámci celé České republiky! Světová jednička mezi tanečními eventy vznikla a pořádá se v Praze. Naše  Transmission, na kterou mohou být Češi právem pyšní, je jedinou českou taneční událostí, která splňuje a překračuje mezinárodní očekávání. Získejte svůj Transmission zážitek zde: http://transmission.cz/vstupenky/

Stále nejste přesvědčeni? Přečtěte si, co ostatní lidé z EDM scény řekli o Transmission:

www.usatrancemovement.com, skupina trance fanoušků z USA: “Nejlepší akce roku!”

Monika Soušková, fanynka Transmission: “Akce, na kterou se vždy těším už od léta! Desátou edici si rozhodně nenechám ujít!”

Markus Schulz: “Jedna z nejprestižnějších tanečních událostí na světě. Pokud by to záleželo na mně, hrál bych na Transmission až do důchodu!”

VJ team Vision Impossible: “Transmission je pro nás posledních 8 let vždy zlatým hřebem naší kreativity!”

Patrik Kováč, fanoušek Transmission: “Transmsission je nejlepší párty, na které jsem kdy byl!”

Tým Transmission se těší, až Vás přivítá 30. listopadu v O2 aréně a oslaví s Vámi jubilejní desátou edici. Uvidíme se na taneční ploše! 

Pro více informací o desáté edici Transmission: ‘The Machine of Transformation’ navštivte nové webové stránky: www.transmission.cz

Dodal: Martijn Van Den Berg - United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION

Sobota 30. 11. 2013
Vstup: 1350 Kč v předprodeji
Vystupují:
MARKUS SCHULZ, ØRJAN NILSEN, COSMIC GATE, ARNEJ, TOMAS HEREDIA, SNEIJDER, THOMAS COASTLINE, THRILLSEEKERS - TRANSMIX a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
Cosmic Gate @ Transmission 2013
02. 12. 2013 (130 MB)
Sneijder @ Transmission 2013
02. 12. 2013 (129 MB)
Arnej @ Transmission 2013
02. 12. 2013 (136 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika