Climax oslaví na konci listopadu 15. narozeniny

Climax oslaví na konci listopadu 15. narozeniny

21. 11. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nejstarší česká klubovka Climax oslaví 30.listopadu své 15. narozeniny a slavit se bude ve velkém. Climax pod taktovkou česko-britského dje Chrise Sadlera zaplňuje klub Roxy každou poslední sobotu v měsíci už 15 let. Pomyslnou občanku předá holandský dj Olav Basoski a česká house djská špička v čele s Pavlem Bidlem.
Na naší kotlině není klubovky, která by přitahovala dlouhodobě takovou pozornost party-people jako je právě sobotní Climax. Za djským pultem se za tu dobu (několikrát) vystřídali nejlepší čeští djs za podpory zahraničních hostů, mezi které patřili například Antoine Clamaran, Hoxton Whores, Abel Ramos, Justin Robertson, nebo Trevor Rockcliffe. “Když jsme s tim začali v listopadu 1998 nikdy by mě nenapadlo, že se Climax stane nejdéle fungující klubovkou v histo rii české taneční scény.” popisuje Chris Sadler.
 

Zahraničním hostem bude u nás dobře známý nizozemský producent a dj Olav Basoski, autor nesmrtelných housových trháků jako ‘Waterman’ nebo ‘New Day’ “Olav reprezentuje přesně ten sound, o který se zde ty roky snažíme. Také díky němu nás časopis Mixmag označil jako – epicentrum zdravé funky house scény” doplňuje Chris Sadler.
 
Narozeninovou atmosféru doplní v ROXY poprvé představený videomixing pomocí DVJ přehrávačů, který bude mít na starosti VJ Martin. Tato technologie mixování videa naživo přímo do djského setu byla v ČR k vidění pouze jednou, a to na festivale Mácháč.
 
Climax už je z puberty venku a čekají ho krásná léta veselého funky dospívání. Buďte u toho.


Facebook událost: facebook.com/events/535139126560241

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLIMAX – 15TH ANNIVERSARY

Sobota 30. 11. 2013
Vstup: do 23:00 100 Kč, potom 200 Kč
Vystupují:
OLAV BASOSKI (NL), CHRIS SADLER, PAVEL BIDLO, TOMICS (BLUESOUND) &TIBI (BUKANYR.CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika